Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: VC6 Win2K
Multicolumn Listview control (in report view) item list becomes corrupted after deleting an item using LVM_DELETEITEM message; the item is "visually" removed however part of the item list spawns an "off by one" error in the listview's item index.
Perhaps some "clean up" is needed in the corresponding LVN_DELETE notification, but I have no idea what. I am using Win32 API on windows 2000 with VC6. Please help.
Bilal
Posted 14-Apr-11 11:10am
Edited 14-Apr-11 14:08pm
v6

1 solution

Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

There are no pre- or post-requisites for using LVM_DELETEITEM, other than that the item number (zero based) be valid.
 
Perhaps you are seeing some display artifacts; try to do a RedrawWindow() on the list control after the delete.
  Permalink  
Comments
Bharat Kumar Arya at 15-Apr-11 2:38am
   
Yup absolutely right!!!

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 280
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 279
2 CPallini 205
3 Maciej Los 197
4 Afzaal Ahmad Zeeshan 160
0 OriginalGriff 5,635
1 DamithSL 4,496
2 Maciej Los 3,942
3 Kornfeld Eliyahu Peter 3,480
4 Sergey Alexandrovich Kryukov 3,180


Advertise | Privacy | Mobile
Web01 | 2.8.141216.1 | Last Updated 14 Apr 2011
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100