Click here to Skip to main content

Hosting and Servers

 
Question404 Not found error in IIS 8 [modified] PinmemberZac Greve24-Sep-12 11:53 
I used the Microsoft Web Platform Installer to install mojoPortal into a website I created in IIS8 on Windows Server 2012, and whenever I try to go to one of the pages in the site, I get a 404 Not Found error. IIS has done this for several testing sites I have created, and it is getting annoying. Any suggestions on what could be going awry?
 
EDIT: I was able to get an error stating something about wildcard script maps. I will use that to look into other possibilities.
 
EDIT2: IIS seems to think that the .aspx file extension has no associated handler, but a handler for it exists in the list. I will look into this further. It might be a missing role/feature.
 
EDIT3: It turns out IIS wasn't redirecting correctly. I still need to figure out what went wrong there.
I think computer viruses should count as life. I think it says something about human nature that the only form of life we have created so far is purely destructive. We've created life in our own image.
Stephen Hawking


modified 25-Sep-12 13:00pm.

General General    News News    Suggestion Suggestion    Question Question    Bug Bug    Answer Answer    Joke Joke    Rant Rant    Admin Admin   

Use Ctrl+Left/Right to switch messages, Ctrl+Up/Down to switch threads, Ctrl+Shift+Left/Right to switch pages.


Advertise | Privacy | Mobile
Web03 | 2.8.141022.2 | Last Updated 24 Oct 2014
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid