Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: VB7.x
Hi There,
 
I found your site from NOP Commerce. I have just recently installed NOP Commerce 1.90 and noticed that there is a bug/issue when installing a shared SSL.
 
I read on the forum site that there is one fix that I applied. Here is the link: http://www.nopcommerce.com/boards/t/3969/how-to-get-shared-ssl-to-work.aspx[^].
 
I am now having issues trying to flip back to the non SSL side after an order is placed. It wants to stay on the secure side of the site.
 
Anyone else have another solution for this?
 
Thanks!
Posted 21-Jan-11 16:08pm
Lolalou107
Edited 21-Jan-11 17:18pm
Indivara33.3K
v2
Comments
Indivara at 21-Jan-11 22:19pm
   
Clickety police. URL fixed :)

1 solution

Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

You would have a much better chance of getting an answer to your question if you posted it on the nopCommerce Forums[^] that way the people reading your question will be actual users of the product and possibly even developers of the product.
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 645
1 Maciej Los 225
2 Abhinav S 171
3 Richard Deeming 160
4 Suvendu Shekhar Giri 159
0 Sergey Alexandrovich Kryukov 9,623
1 OriginalGriff 9,135
2 Peter Leow 5,042
3 Kornfeld Eliyahu Peter 3,373
4 Maciej Los 2,581


Advertise | Privacy | Mobile
Web03 | 2.8.150327.1 | Last Updated 22 Jan 2011
Copyright © CodeProject, 1999-2015
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100