Click here to Skip to main content
11,921,353 members (63,273 online)
Rate this:
Please Sign up or sign in to vote.
I'm building a new website and I have to set the build action on a couple of files in the App_Data folder, but when I click the Properties tab, there's no way to set it. (the option just plain isn't there). What's going on, and how do I fix it?

BTW, I tried the site as .Net 3.5 and .Net 4.0, and that didn't seem to matter.
Posted 27-Mar-11 6:02am
Sandeep Mewara 27-Mar-11 11:12am
I get this for all, leaving a folder. What kind of file type is it for which you are trying to set this build action?

1 solution

Rate this: bad
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

Ok, I guess I get the issue.

Looks like you are working on a web application that is actually a website as per Visual Studio.
You would need to create a new web application and probably copy over the source files there.

I am sure, I don't need to share links for conversion.
That was it. Thanks.
Sandeep Mewara 27-Mar-11 11:57am
Great! :)

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 553
1 Dave Kreskowiak 245
2 phil.o 160
3 KrunalRohit 134
4 Sergey Alexandrovich Kryukov 132
0 OriginalGriff 6,951
1 KrunalRohit 4,530
2 Sergey Alexandrovich Kryukov 3,171
3 George Jonsson 2,840
4 Suvendu Shekhar Giri 2,181

Advertise | Privacy | Mobile
Web04 | 2.8.151120.1 | Last Updated 27 Mar 2011
Copyright © CodeProject, 1999-2015
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100