Click here to Skip to main content
11,705,208 members (49,190 online)
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: C# ASP.NET
Hi all,

when i am installing visual studio 2005, it works perfect for 2 to 3 days
but suddenly it started giving error on debugging like

"The application failed to initialize properly (0xc000007b). Click Ok to terminate the application."

I tried with all soultions given on net but nothing helps.
Please suggest me for this
Posted 14-Apr-11 20:25pm
Ashishmau5.2K
Comments
Sandeep Mewara at 15-Apr-11 2:27am
   
Check for EventViewer and other logs. We would need more information to comment anything.
Ankur\m/ at 15-Apr-11 2:39am
   
If nothing helps, you still have the option of re-installing the application.
Ashishmau at 15-Apr-11 3:04am
   
Reinsatlling application doesn't helps as it works perfect for 2 to 3 days then again same problem
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

Try opening a clean fresh copy of VS2005, with no project or anything else loaded.
Create a new project.
Run it.
Does it work?
If so, add some controls, and run again.
If this works, then the problem is likely to be something you recently added to your original project.
Try adding pages one at a time to the new project from the old, until it fails. You can then examine that page to work out what has happend.

If the new project fails immediately, re-install VS2005 and try again.
  Permalink  
Comments
Ashishmau at 15-Apr-11 3:09am
   
I already tried all this but nothing works...same error comes
OriginalGriff at 15-Apr-11 3:47am
   
Then it is serious, and related to other software: What happens if you try to run your site without debugging? When you re-installed VS2005, did you completely uninstall first? Have you re-booted at all?
Ashishmau at 15-Apr-11 4:27am
   
with or without debugging, in both cases it gives same error.
i completey uninstall vs2005 before reinstalling,,but same error
OriginalGriff at 15-Apr-11 4:30am
   
If you have another computer available, try your project on that. If it works, you either need a new PC, or possibly just to scrub and reload the one you have. If it doesn't, then I'm as confused as you are!
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 2

This may cause for virus WORM_KLEZ.E and the executable file name is "qbw32[xxx].exe"
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 Sergey Alexandrovich Kryukov 525
1 OriginalGriff 244
2 ppolymorphe 126
3 F-ES Sitecore 110
4 Andy Lanng 85
0 OriginalGriff 8,988
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 8,272
2 CPallini 5,189
3 Maciej Los 4,726
4 Mika Wendelius 3,606


Advertise | Privacy | Mobile
Web04 | 2.8.150819.1 | Last Updated 7 Feb 2013
Copyright © CodeProject, 1999-2015
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100