Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: C# GUI Deployment
my 32bit deployment of my program works fine, but my 64bit does not work properly.
When the GUI of the 64 bit pops up, it only contains the following message:
"This Process does not have a defined description or user interface"
 
any idea what this could mean?
Posted 1-Aug-11 3:55am
Comments
Rakesh From Patna at 1-Aug-11 9:02am
   
when debug application you choose 64x platform.
ThorTheBraveGod at 1-Aug-11 9:34am
   
well I'm on a 32 bit machine
SAKryukov at 1-Aug-11 9:23am
   
Not enough information. You could debug it, create full exception dump and log it...
--SA
ThorTheBraveGod at 1-Aug-11 9:39am
   
Okay, I have 3 projects in the visual studio solution, One is the actual program,and then one Deployment Project for w32, and one deployment project for 64 bit. After release build, I install the w32 one on a 32 machine and it works fine, but when I install the x64 on a 64 bit machine the GUI is gone???

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 Sergey Alexandrovich Kryukov 575
1 Kornfeld Eliyahu Peter 409
2 Maciej Los 369
3 DamithSL 196
4 OriginalGriff 188
0 OriginalGriff 6,353
1 DamithSL 4,854
2 Maciej Los 4,476
3 Kornfeld Eliyahu Peter 4,058
4 Sergey Alexandrovich Kryukov 3,917


Advertise | Privacy | Mobile
Web03 | 2.8.141220.1 | Last Updated 1 Aug 2011
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100