Click here to Skip to main content
11,642,855 members (70,989 online)
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: Article-Writing
I just posted an article but the image is not being displayed. What is the correct URL format to be used in my article so that the image appeares when published?

Thanks,

Ian
Posted 7-Sep-11 6:46am
Ian00Bell2.2K
Edited 7-Sep-11 6:47am
v2

1 solution

Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

When writing, you should be able to see the uploaded pictures at the top of the page just before Article text (under heading "Current Upload | HTML link to use in your content").

Now place the cursor to a desired position and then click "insert" link after the URL of the picture you want. The picture should appear properly in the article.

[Update]
Just had a look at your article and it looks like you haven't uploaded any pictures. If that's the case, go to the upload page first (Article Editor - Step 1 of 3) and add the pictures you need.
  Permalink  
v2

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 DamithSL 328
1 OriginalGriff 280
2 Sergey Alexandrovich Kryukov 270
3 Afzaal Ahmad Zeeshan 195
4 jyo.net 190
0 DamithSL 541
1 OriginalGriff 495
2 Mika Wendelius 469
3 Sergey Alexandrovich Kryukov 330
4 Afzaal Ahmad Zeeshan 324


Advertise | Privacy | Mobile
Web01 | 2.8.150731.1 | Last Updated 7 Sep 2011
Copyright © CodeProject, 1999-2015
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100