Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: ASP.NET Java C#3.5 script
I would like to have an Easy Menu ( OBOUT - Easy Menu) populate with database(SqlDataBase)in my webpage. but when I run the page I encounter to a trouble. Below message will appear when I run my page:
 
"Microsoft JScript runtime error: Unable to get value of the property 'childNodes': object is null or undefined"
 

my database name is "sds5" my table named "emSample" with these columns :
[ ID, InnerHtml, Url, ParentID ] and this is the code I use in my default.aspx :
 

<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" %>
 
<%@ Register Assembly="obout_EasyMenu_Pro" Namespace="OboutInc.EasyMenu_Pro" TagPrefix="oem" %>
 
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
 
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head runat="server">
    <title></title>
</head>
<body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>
 
    <asp:SqlDataSource ID="sds5" SelectCommand="SELECT ID, InnerHtml, Url, ParentID FROM emSample"
runat="server" ConnectionString="Data Source=.;Initial Catalog=sds5;Integrated Security=True" />
 
<oem:EasyMenu ID="EasyMenu1" runat="server" SubMenuPlaceHolderID="SubMenuContainer"
    DataSourceID="sds5" DataIdField="ID" DataTextField="InnerHtml" DataUrlField="Url"
    DataParentIdField="ParentID">
 
    <CommonSubMenuProperties Align="Under" ShowEvent="MouseOver" StyleFolder="styles/horizontal1"
    RepeatColumns="1" Position="Vertical" Width="100" />
 
    </oem:EasyMenu>
 
    <asp:PlaceHolder ID="SubMenuContainer" runat="server"></asp:PlaceHolder>
 
        </div>
 
    </form>
    </body>
    </html>
 

 

What Should I do? It takes my time about 5 days, but I couldn't solve it individually.
 
Any Idea?
Posted 12-Oct-11 5:08am
Comments
Nagy Vilmos at 12-Oct-11 11:24am
   
Have you looked here - http://www.obout.com/em/KnowledgeBase.aspx
digital man at 12-Oct-11 11:57am
   
You should post that as the solution: get the points.
Nagy Vilmos at 12-Oct-11 12:00pm
   
Done so.
pampam110 at 12-Oct-11 15:50pm
   
by the way. thank you Nagy. I took a look at your link. I forgot to add Menu to my page. i did it. it works without any error. but nothing show!
 
any idea?

1 solution

Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

Have you looked here - http://www.obout.com/em/KnowledgeBase.aspx[^]
 
[posted at DM's behest]
  Permalink  
Comments
pampam110 at 13-Oct-11 6:37am
   
my previous problem solved, but when i run my webpage, it doesn't show my menu. and when in internet explorer I use styles--->no style. it shows my menu, without any style. can u help me with this?
 
thanks in advance/.
Nagy Vilmos at 13-Oct-11 6:41am
   
If you feel the original is answered then mark it so.
As I don't know too much on this subject, enough to get you in the right direction but little more, I'd suggest raising another question so others can see your problem. Remember to add as much detail as you can to help those who may be able to help you.

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 Sergey Alexandrovich Kryukov 565
1 Kornfeld Eliyahu Peter 409
2 Maciej Los 369
3 DamithSL 196
4 OriginalGriff 188
0 OriginalGriff 6,353
1 DamithSL 4,854
2 Maciej Los 4,466
3 Kornfeld Eliyahu Peter 4,058
4 Sergey Alexandrovich Kryukov 3,897


Advertise | Privacy | Mobile
Web02 | 2.8.141220.1 | Last Updated 12 Oct 2011
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100