Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: IIS5.1
Hi there,
 
I am using IIS 5.1 and I am local admin on my laptop. The IIS was working fine when I checked and also created few virtual directories but all of a sudden, I started getting this "There are no items to show in this view" error message.
 
can you please advise, what might cause this?
 
I checked many IIS related forums but could not find any answer.
 
Thanks,
 
Amol
Posted 2-May-12 7:06am
Comments
Sandeep Mewara at 2-May-12 13:09pm
   
Not sure, just a guess, since you said it was working good and all of a sudden stopped working (and you didn't make any change) - by any chance there was any windows update?

1 solution

Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

you are not the local admin. check your permission there is not any way to get this error
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 BillWoodruff 360
1 Mathew Soji 309
2 DamithSL 225
3 Afzaal Ahmad Zeeshan 202
4 Maciej Los 190
0 OriginalGriff 6,249
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 5,853
2 DamithSL 5,183
3 Manas Bhardwaj 4,673
4 Maciej Los 3,865


Advertise | Privacy | Mobile
Web02 | 2.8.1411019.1 | Last Updated 2 May 2012
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100