Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: General
It is not the coding issue, it is the issue of insertion an image for better understanding of my Question.
insert image in the Question[^]
Posted 9-Aug-12 0:07am
Ali_1001.3K
Edited 9-Aug-12 0:19am
v2
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

This question belongs to Site bugs/ Suggestion[^]
 
Post it there to get quick and appropriate response.
  Permalink  
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 2

Hi,
 
By default (except for articles), Codeproject does not host your contents (image, packages) related to a message. If you need to add some images, you could use some free image-hosters like http://imageshack.us/[^].
 
Just add the file to a free web-hosting-service (or like imageshack, a image-hosting-service) and reference the image using the full URL to the online-content.
 
For example: http://imageshack.us/photo/my-images/831/bloominbusinesscard.jpg/[^]
 
Hope this helps.
 

Best regards and happy coding,
Chris
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 495
1 Maciej Los 340
2 Richard MacCutchan 265
3 BillWoodruff 225
4 Mathew Soji 200
0 OriginalGriff 8,804
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 7,457
2 DamithSL 5,689
3 Maciej Los 5,279
4 Manas Bhardwaj 4,986


Advertise | Privacy | Mobile
Web02 | 2.8.1411028.1 | Last Updated 9 Aug 2012
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100