Click here to Skip to main content
11,636,985 members (72,666 online)
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: MVC3
I made a app having Active Directory Authentication from ASP .NET MVC(LdapAuthentication). It works fine with visual studio 2010. But when i publish this app in IIS v7.5, the authontication did'not work. Any one having any idea,why is it so?
Posted 28-Aug-12 23:55pm

1 solution

Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

Have you set the IIS application to require windows authentication?

In IIS, browse to your site. Under the 'IIS' icons, look for Authentication - double click to view options. Make sure 'Windows Authentication' is enabled - I'm pretty sure you need to disable Anonymous authentication as well (can't remember for definite, please correct me if I'm wrong!)
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 stibee 313
1 jyo.net 295
2 OriginalGriff 263
3 Sergey Alexandrovich Kryukov 240
4 Suvendu Shekhar Giri 225
0 OriginalGriff 8,941
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 8,493
2 Mika Wendelius 6,909
3 F-ES Sitecore 2,388
4 Suvendu Shekhar Giri 2,320


Advertise | Privacy | Mobile
Web03 | 2.8.150728.1 | Last Updated 29 Aug 2012
Copyright © CodeProject, 1999-2015
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100