Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: Server umbraco internal
My project working fine on IIS local, but when i put it on hosting i've received this message below : "500 Internal server error There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed"
 
.NET Framework runing on hosting is 4.0.30319.1 I tried the ways that i can found on Google, but it still not work.
 
Please check out some screeshot.
http://webwalesuk.co.uk/TungImages/500.png[^]
http://webwalesuk.co.uk/TungImages/netframework.png[^]
http://webwalesuk.co.uk/TungImages/web.config.txt[^]
Please help me. Thanks!
Posted 20-Sep-12 16:47pm
Comments
Sergey Alexandrovich Kryukov at 20-Sep-12 22:06pm
   
Not enough information. There can be too many way to screw up things.
--SA
havilove at 21-Sep-12 0:39am
   
What do you want extra infomations ? Tell me i will give for you. Please help me. I can see at IIS local. It working fine.
Sergey Alexandrovich Kryukov at 21-Sep-12 0:50am
   
I don't want it, you do, otherwise it's hard to advise anything really useful. Perhaps the code sample, simplified, very short by complete can help, but I understand that this is not so easy to prepare. Basically, you should perform detailed investigation, probably using logging on server side, and gradually locate the problem.
--SA
Wes Aday at 20-Sep-12 22:32pm
   
Are we supposed to be your hosting providers customer support?
havilove at 21-Sep-12 0:40am
   
They do not know why. Because this error depend at my project. They will not support this.
Wes Aday at 21-Sep-12 9:41am
   
And how do you suppose that we would know anything about how their servers work?
DaveAuld at 21-Sep-12 1:43am
   
Change the Trace output statement in the web.config to localOnly="false", this should provide you with more diagnostic info. Remember and change it back!
<trace pageOutput="true" requestLimit="10" enabled="true" localOnly="false" traceMode="SortByTime" mostRecent="true" />
havilove at 21-Sep-12 2:36am
   
Thanks for reply, but i still get same errors. Please help me. Thanks :(
DaveAuld at 21-Sep-12 3:57am
   
Of course it will, this is just to enable more detailed diagnostics.
havilove at 21-Sep-12 5:12am
   
yeah, i've tried some the ways to enable details of error but it not work. How to i can resolve this error ? :(

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 350
1 Jochen Arndt 190
2 Richard MacCutchan 135
3 Sergey Alexandrovich Kryukov 130
4 DamithSL 105
0 OriginalGriff 6,045
1 DamithSL 4,601
2 Maciej Los 4,087
3 Kornfeld Eliyahu Peter 3,480
4 Sergey Alexandrovich Kryukov 3,310


Advertise | Privacy | Mobile
Web01 | 2.8.141220.1 | Last Updated 20 Sep 2012
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100