Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
I need to ask some question about crystal report. I has successfully run crystal report locally with visual studio 2010.But when i deploy to the server. It cause me an error.The crystal report viewer is no able to display report . It only give me a blank page. What can be an issue ?
 

The Configuration Details of server is as follow:
Windows Server Standard Edition
IIS 6
Posted 28-Sep-12 4:43am

1 solution

Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

I don't think problem is with server configuration.
You should check the connection string you are providing in order to build resultant dataset which is bound to the crystal report viewer. Or maybe you should check for the WHERE clause (data filtering).
It is highly possible that dataset itself is blank.
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 539
1 Maciej Los 300
2 DamithSL 233
3 Sergey Alexandrovich Kryukov 209
4 BillWoodruff 200
0 OriginalGriff 7,168
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 6,377
2 DamithSL 5,461
3 Manas Bhardwaj 4,876
4 Maciej Los 4,450


Advertise | Privacy | Mobile
Web04 | 2.8.1411023.1 | Last Updated 28 Sep 2012
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100