Click here to Skip to main content
11,637,415 members (59,565 online)
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: IIS6 ASP.NET
Hi folks,

Here is a bit of a weird behavior I m getting from my ASP.NET website that's been set-up as a virtual directory within another web-app. Both of these have their own web.configs and running on IIS 6.0 on Windows Server 2003/2008 (not sure).

This sub- web app has a search feature that takes in From and To dates to search on but when i hit "search" after providing dates, the response that comes back (as seen in FireBug) is: 46|error|500|String was not recognized as a valid DateTime. I have built error logging features into my web-app and the error logs are clear. No error logs have been generated on Windows either. I even tried tracing this SQL hitting the database, but its not even hitting the DB.

The other weird bit is, when i set up this sub-web app as a stand alone website all on its own(its own url and all), everything works swimmingly well.

Anyone ever had a similar problem? Any idea or workaround will be really appreciated.

Cheers.
Posted 1-Oct-12 10:03am
Comments
gladiatron at 2-Oct-12 3:59am
   
More than 40,000 users are online, I refuse to believe that none of you has ever had any problem like this. :)

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 295
1 stibee 288
2 jyo.net 270
3 Sergey Alexandrovich Kryukov 224
4 himanshu agarwal 184
0 OriginalGriff 9,031
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 8,643
2 Mika Wendelius 6,959
3 F-ES Sitecore 2,388
4 Suvendu Shekhar Giri 2,320


Advertise | Privacy | Mobile
Web03 | 2.8.150728.1 | Last Updated 1 Oct 2012
Copyright © CodeProject, 1999-2015
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100