Click here to Skip to main content

eran11 asked:

Open original thread
i have two issues that i have problem with them and i dont really know where to start looking and how to handle them
i guess that they are related:
 
first one is jquery issue...
 
when i load the page on my computer (local) all appear right:
 
if($('.error',$formId).length) {
            return false;
        }
    else{ 
        $('#btn-submit').fadeOut(200, function() {
              $('#btn-submit').attr("src","images/Site_Images/checkMark.jpg");
              $('#btn-submit').fadeIn(200);
              $('#btn-submit').removeAttr('onmouseover').removeAttr('onmouseout');
        });
 
         // $formId.trigger('submit');
        }
 
the check mark image appear.
 
when i load my site in wamp server and remove the comments from--> // $formId.trigger('submit');
 
so the form will submit then the 2 issues occur :
( if i leave the submit line comment out then the image appear right )
 
it has to be something with the form submit.
 
first is the check mark that doesnt appear, instead a rectangle border appear .
and second is after submit. all the form disappear.
 
any help would be appreciate ..
 
Thanks in advanced.
Tags: PHP, jQuery

Preview



When answering a question please:
  1. Read the question carefully.
  2. Understand that English isn't everyone's first language so be lenient of bad spelling and grammar.
  3. If a question is poorly phrased then either ask for clarification, ignore it, or edit the question and fix the problem. Insults are not welcome.
Let's work to help developers, not make them feel stupid.
Please note that all posts will be submitted under the The Code Project Open License (CPOL).



Advertise | Privacy | Mobile
Web01 | 2.8.140916.1 | Last Updated 26 Mar 2009
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100