Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: Android
Hi All
 
I am currently facing a challenge with creating an Android Vitual Device in the eclipse IDE what happens is when i create the AVD after filling in the AVD details the "ok" button does not enable itself. this gives me no other option to create the AVD. i will appreciate any help thank you.
 
Regards
Posted 18-Nov-12 10:27am
Comments
Nelek at 18-Nov-12 16:43pm
   
Please don't think we can read minds or do astral projections to see your monitor. If you need help, the least you could do is to add some relevant code to your question or to explain your problem in such a way, that the users of CP can understand it. Otherwise, nobody will be able to help you.
what have you tried?[^]

1 solution

Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

It could be have possibility that you enter a wrong name of AVD(you should give name like avs ,a , e , yourname , 12 etc , don't use any characters or space in it like @#$%...)...OR another possibility can be you missed something to write(like ,to give target name)
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 Sergey Alexandrovich Kryukov 643
1 OriginalGriff 550
2 CPallini 415
3 George Jonsson 231
4 ChauhanAjay 150
0 OriginalGriff 5,450
1 CPallini 4,500
2 Sergey Alexandrovich Kryukov 4,032
3 George Jonsson 3,057
4 Gihan Liyanage 2,445


Advertise | Privacy | Mobile
Web04 | 2.8.140916.1 | Last Updated 22 Nov 2012
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100