Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: media Silverlight5
Hi,
 
I configured my Silverlight site into https.
 
Now I just passing mp4 URL into my video player as a source.(URL is in http) but it shows the media player but nothing is happened
(for example my sample mp4 URL is look like http://www.example.com/1.mp4)
 
but it is not playing.
 
note: In my local system the same URL is working fine.
 
is it be a cross domain issue?
 
my cross domain file info is below
 
<?xml version="[/align]1.0"?>
<!DOCTYPE cross-domain-policy SYSTEM "http://www.macromedia.com/xml/dtds/cross-domain-policy.dtd">
<cross-domain-policy>
<allow-http-request-headers-from domain="*" headers="*"/>
</cross-domain-policy>
How to handle this?
 
Need your suggestions.
 
regards
gopal.s
Posted 3-Dec-12 22:30pm
Edited 3-Dec-12 22:37pm
(no name)86.6K
v2

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 240
1 Kamal Rocks 184
2 PIEBALDconsult 150
3 BillWoodruff 148
4 Jochen Arndt 135
0 OriginalGriff 5,695
1 DamithSL 4,506
2 Maciej Los 4,007
3 Kornfeld Eliyahu Peter 3,480
4 Sergey Alexandrovich Kryukov 3,180


Advertise | Privacy | Mobile
Web04 | 2.8.141216.1 | Last Updated 4 Dec 2012
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100