Click here to Skip to main content
11,806,575 members (68,889 online)
Rate this: bad
Please Sign up or sign in to vote.
Hi everyone,

In enterprise library 5 when i'm using App.Config with incorrect connectionString with name "test" and use this line:
Database DB = DatabaseFactory.CreateDatabase("test");
DB created successfully but when the following line executed there is a substantial delay followed by exception:
DataTable dt = DB.ExecuteDataSet(SPName, Params).Tables[0];
i'm asking about the substantial delay why ??!!!
Posted 28-Dec-12 10:50am

1 solution

Rate this: bad
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

the delay is because it's trying to connect to a database that doesn't exist, at least i'm assuming that since you say the connection string is incorrect.
AhmedYehiaK at 30-Dec-12 6:58am
I know that the delay because of incorrect connection string but it's not ordinary delay it's substantial delay that reach 1 min !!!!

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 Richard Deeming 205
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 170
2 ppolymorphe 165
3 OriginalGriff 145
4 Abhinav S 120
0 OriginalGriff 3,330
1 Maciej Los 1,990
2 KrunalRohit 1,907
3 CPallini 1,905
4 Richard MacCutchan 1,227

Advertise | Privacy | Mobile
Web04 | 2.8.151002.1 | Last Updated 30 Dec 2012
Copyright © CodeProject, 1999-2015
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100