Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
Hi, when I create a new web application I:
 
1]Add new project.
2]Select websetup project and click ok.
3]Then go to solution explorer and right-click on setup and select add project o/p
and new small screen opens but
it contains only content file ..primary o/p and other options are not there.
 
Why is this problem happening, please help me.
 
pls help.i m urgently required
Posted 5-Feb-13 5:25am
Edited 5-Feb-13 6:28am
v4
Comments
thatraja at 5-Feb-13 12:58pm
   
Not clear. Include link for the screenshot of the issue in your question

1 solution

Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

There should be no problem. In step 3, (when you "Add->"Project Output") you should have "Content File" (of your "Web Site" project) selected, so you have to press on OK.
The "Content File" is the "Output" of the "Web Site" so everthing should be OK.
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 7,205
1 DamithSL 5,114
2 Maciej Los 4,866
3 Sergey Alexandrovich Kryukov 4,747
4 Kornfeld Eliyahu Peter 4,474


Advertise | Privacy | Mobile
Web03 | 2.8.141223.1 | Last Updated 23 Feb 2013
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100