Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: Windows Services
I have a service installed in my Developement and UAT servers. The one with Dev server working fine. but for the Test server, when i try to start the service using NET START its giving error: "The service is not responding to the control function". I Re-installed the service using Instautil but the sam eproblem. All the dependancies are present in the executable file folder and all the references are mapped. But i am not understading why the issue is?
 
Please help me out. Thanks.
Posted 7-Feb-13 3:48am
Edited 11-Feb-13 3:34am
v3
Comments
Irbaz Haider Hashmi at 7-Feb-13 10:38am
   
Go to service properties and add admin account information in Log On.
If this does not work kindly paste the Exception here.
Mahi Siri at 8-Feb-13 4:22am
   
Exception: "Couldn't start the Appservice service on local computer; Error 1053: The service didn't respond to the start or control request in a timely fashion"
ryanb31 at 7-Feb-13 10:56am
   
Does your service log information?
Mahi Siri at 8-Feb-13 4:18am
   
Yes.. The eventviewer shows : "Appservice.exe Common Language Runtime Debugging Services: Application has generated an exception that could not be handled"

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 278
1 Nguyen.H.H.Dang 230
2 Maciej Los 205
3 Peter Leow 195
4 arvind mepani 187


Advertise | Privacy | Mobile
Web03 | 2.8.140709.1 | Last Updated 11 Feb 2013
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid