Click here to Skip to main content
12,351,853 members (32,283 online)
Rate this:
 
Please Sign up or sign in to vote.
See more: ASP .NET
Hi friends,


I have hosted a asp .net project , it was running successfully since 6 months, today there is some problem. it is opening the 1st form, from then onward it is not opening. I am not able find what is the problem?



Please look at the following error...

I am getting this error after installing .net framework 3.5 SP1


Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.
 
Parser Error Message: The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)
 
Source Error:
 

Line 29:                <add assembly="System.Design, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A"/>
Line 30:                <add assembly="System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
Line 31:                <add assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
Line 32:                <add assembly="System.Xml.Linq, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
Line 33:                <add assembly="System.Data.DataSetExtensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/></assemblies>
 

Source File: F:\rajithaonline\RSBYREPORTS\RSBY reports site 12022013 modified by Ravi\web.config    Line: 31
 

--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.3082; ASP.NET Version:2.0.50727.3082
Posted 14-Feb-13 18:14pm
Rockstar_5.7K
Edited 14-Feb-13 20:14pm
v3
Comments
_Amy 15-Feb-13 0:17am
   
Your question is not so clear. Improve the question and provide more information about the problem you'r facing.
   
Not enough information. It can be anything. Any more information?
—SA
Vijaychauhan0806 15-Feb-13 0:50am
   
http://219.64.120.168/rsbyreports
   
Are you serious?! No, I cannot access it... :-)
—SA
Volodymyr Bobko 15-Feb-13 2:32am
   
If you want to make error message visible for forum users, switch off custom errors
should be: <customErrors mode="Off"></customErrors>
Vijaychauhan0806 15-Feb-13 0:51am
   
can u look at the link once...
   
Huh?..
—SA
Vijaychauhan0806 15-Feb-13 1:03am
   
what happened sir?
   
This is the expression of confusion and not understanding. Sorry if it did not sound properly.
This is because: how it this related to the question? what to look at? why?
—SA
Ankur\m/ 15-Feb-13 1:12am
   
I can open this page.
Nandakishorerao 15-Feb-13 1:42am
   
probably the traffic was more...So it was not opening..now it is working fine..check again
Vijaychauhan0806 15-Feb-13 2:04am
   
no sir... from 2 days i am checking this site...it is not opening..
Vijaychauhan0806 15-Feb-13 2:05am
   
there are around 10 users of this site.. not more than that..
Vijaychauhan0806 15-Feb-13 2:05am
   
only the 1st page it will open and then it will get struck...
Vijaychauhan0806 15-Feb-13 2:06am
   
and i have not changed any code or settings in IIS...
Vijaychauhan0806 15-Feb-13 2:03am
   
When click on any of the tabs, it wont open...

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
Top Experts
Last 24hrsThis month


Advertise | Privacy | Mobile
Web02 | 2.8.160621.1 | Last Updated 15 Feb 2013
Copyright © CodeProject, 1999-2016
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100