Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
Hi,
 
I'm trying to connect an Apple IPad 3 to an Exchange User using Exchange 2003 ActiveSync. I've followed this tutorial to do so:
Exchange 2003 and Activesync Configuration and Troubleshooting
 
My setup is on an internal network used for testing and does not have access to the net. This means that I cannot test my configuration by using the Microsoft Exchange Remote Connectivity Analyzer
 
Since my setup is internal, I'm using a self signed SSL certificate which I've done by using this tutorial:
Create a Self-signed SSL Certificate for IIS6 - Windows Server 2003
 
When looking at the logs found at C:\Windows\System32\LogsFiles\W3SVC1, I can see when from the IPad I'm trying to make an http (port 80) connection, however there are no logs when trying to connect with SSL (port 443). The log lines for port 80 show an http error of 403.
 
I've installed WireShark to try and capture network traffic and I can see the port 443 communications. So I don't know why this is not being shown in the logs of W3SVC.
 
Any help would be more than greatly appreciated!! I've been running round in circles for the last few days and at this point I'm really desperate as I don't know what I could try any more.
 
Thanks in advance for all the replies!!
Posted 3-May-13 0:08am
Edited 3-May-13 0:11am
v2

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 304
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 255
2 Shweta N Mishra 216
3 Maciej Los 210
4 PIEBALDconsult 184
0 OriginalGriff 7,660
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 7,072
2 DamithSL 5,586
3 Manas Bhardwaj 4,946
4 Maciej Los 4,665


Advertise | Privacy | Mobile
Web03 | 2.8.1411023.1 | Last Updated 3 May 2013
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100