Click here to Skip to main content
11,496,146 members (1,538 online)
The site is currently in read-only mode for maintenance. Posting of new items will be available again shortly.
See more: ASP.NET MVC
I have two Edit actions in my controller. The first (top) Edit works fine and serves the correct values. However, in the second one, i.e. the 'return' Edit, every property of the model parameter is at default value, i.e. null for ref types and zero for value types. I have examined the HTTP post data and it has all the properties correctly named and with correct values. What could be wrong?
Posted 9-Jul-10 3:13am

1 solution

What is the basic definition on the model, and what are the signatures on the controller actions (with attributes)?

If you are passing a model plus a parameter and the parameter has a name (case insensitive) that is a property this can bunge things up. The whole model won't load because there's a match on one of the params.

This can be a frustrating thing to debug...sometimes I just start with cutting a new view (super easy, right-click, add view).

With the signatures I might be able to help a bit more.

Cheers.
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 Dnyaneshwar@Pune 692
1 RyanDev 230
2 CHill60 208
3 Sascha Lefèvre 195
4 Sergey Alexandrovich Kryukov 124
0 Sergey Alexandrovich Kryukov 10,401
1 OriginalGriff 8,910
2 Sascha Lefèvre 3,899
3 Maciej Los 3,422
4 Richard Deeming 2,600


Advertise | Privacy | Mobile
Web01 | 2.8.150520.1 | Last Updated 9 Jul 2010
Copyright © CodeProject, 1999-2015
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100