Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: .NET2.0 Visual-Studio , +
We just recently upgraded Visual Studio from 2005 to 2010. Our solution was not upgraded to the 4.0 framework, as our user base is still on the 2.0 framework. The solution loads fine, runs fine and we were ready to get back to work.
 
We have hundreds of custom user controls. When in 2005, we created a user control in our solution, it would show up in the toolbox and from there we could drag & drop the user control onto any given form.
 
As we were developing, we noticed that our custom user controls are not showing up in the Toolbox in Visual Studios designer. Has anyone ran across this issue? How were you able to get them to show up?
 
Thanks!
Posted 20-Jul-10 5:19am

1 solution

Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

A colleague of mine found the problem. For some reason, there was a conflict with Visual Studio 2010 and the install of Crystal Reports 2008 with SP2. We uninstalled & re-installed Crystal Reports 2008 with SP2 and the Crystal Reports 2008 runtime and now our custom user controls show up in the Toolbox.
  Permalink  
v2

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 350
1 Jochen Arndt 150
2 PIEBALDconsult 110
3 Richard MacCutchan 105
4 Sergey Alexandrovich Kryukov 104
0 OriginalGriff 6,055
1 DamithSL 4,621
2 Maciej Los 4,087
3 Kornfeld Eliyahu Peter 3,500
4 Sergey Alexandrovich Kryukov 3,294


Advertise | Privacy | Mobile
Web03 | 2.8.141220.1 | Last Updated 20 Jul 2010
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100