Click here to Skip to main content
12,072,809 members (72,109 online)

WebService Questions


0
answers

Not able to install the web service on a windows 10 pro terminal.

2 days ago
0
answers

Bad request 400 while posting json data to api webservice in c#

5 days ago
0
answers

What's wrong with my java SOAP code when I call the web service and return the right result in the web but return a null string in my code?

31-Jan-16 7:57am - updated 31-Jan-16 7:58am
0
answers

How do I encrypt a SOAP request using a public key

31-Jan-16 1:41am
0
answers

ASMX web Service call from a different domain using Jquery

23-Jan-16 10:54am
0
answers

how to create secure soap body using .net webservices wse or wcf?

14-Jan-16 17:14pm
0
answers

How to populate GridView with data from EF using web service and jQuery?

31-Dec-15 0:20am
0
answers

highchart dynamic binding problem

27-Dec-15 19:16pm - updated 27-Dec-15 19:18pm
0
answers

How to call a java BETAFACE REST web service for FACE RECOGNITION from ANDROID

22-Dec-15 20:20pm
0
answers

HttpWebRequest Error - The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.

22-Dec-15 2:30am
0
answers

How Get Image From Jason Response Format?

18-Dec-15 23:37pm
0
answers

i want to consume java webservices to .net Client using SOAP and xml

14-Dec-15 18:02pm - updated 14-Dec-15 21:21pm
0
answers

ios AFNetworking using SSL example - pinning (which file to use?)

8-Dec-15 3:34am
0
answers

HTTPS authentication in wcf restful Service

30-Nov-15 8:07am
0
answers

How to Synchronize the remote directory and client system directory in c#

29-Nov-15 20:02pm
0
answers

how to generate soap request for web service function from wsdl file?

23-Nov-15 22:25pm
0
answers

java.net.sacket exception:EACCES(permission denied)

23-Nov-15 0:17am
0
answers

c++ WWSAPI how to write date without time to WS_DATETIME

20-Nov-15 4:23am
0
answers

Error while accessing webservice

20-Nov-15 2:27am
0
answers

I am getting this error "There was an error processing the request" in the UAT environment. In my local, the code seems to be working fine.

11-Nov-15 19:29pm - updated 11-Nov-15 19:54pm
Page 1 of 23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


To narrow down your search try filtering by tags using the Filter box at the top right.

  Answers RSS
Your Filters
Interested
Ignored
     
Tags
Click a tag to remove it from filter

Top Experts
Last 24hrsThis month


Advertise | Privacy | Mobile
Web04 | 2.8.160208.1 | Last Updated 11 Feb 2016
Copyright © CodeProject, 1999-2016
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid