Click here to Skip to main content
13,301,125 members (52,828 online)

SharePoint

 
GeneralRe: column permission Pin
johnson_shalom24-Oct-12 4:47
memberjohnson_shalom24-Oct-12 4:47 
QuestionSharePoint 2010 Custom Expiration not working Pin
sheldons13-Oct-12 19:34
membersheldons13-Oct-12 19:34 
AnswerRe: SharePoint 2010 Custom Expiration not working Pin
sheldons13-Oct-12 20:12
membersheldons13-Oct-12 20:12 
QuestionShare with external users from sharepoint 2013 Pin
AnneGrethe10-Oct-12 0:09
memberAnneGrethe10-Oct-12 0:09 
AnswerRe: Share with external users from sharepoint 2013 Pin
ihoecken10-Oct-12 4:37
memberihoecken10-Oct-12 4:37 
Questionwhen im logon to a new user, im unable to get home page. Please help me in this code Pin
Member 94996879-Oct-12 19:28
memberMember 94996879-Oct-12 19:28 
AnswerRe: when im logon to a new user, im unable to get home page. Please help me in this code Pin
Nitesh Luharuka13-Oct-12 1:47
memberNitesh Luharuka13-Oct-12 1:47 
GeneralRe: when im logon to a new user, im unable to get home page. Please help me in this code Pin
email_programmer_jim27-Oct-12 15:54
memberemail_programmer_jim27-Oct-12 15:54 
QuestionHow to build the Url link to open a workflow task in browser Pin
Billdoza8-Oct-12 21:41
memberBilldoza8-Oct-12 21:41 
AnswerRe: How to build the Url link to open a workflow task in browser Pin
ihoecken8-Oct-12 23:38
memberihoecken8-Oct-12 23:38 
GeneralRe: How to build the Url link to open a workflow task in browser Pin
Billdoza9-Oct-12 4:07
memberBilldoza9-Oct-12 4:07 
QuestionIllegal characters in path error while deploying web part Pin
SANJEET KUMAR SATPATHY Delhi IN8-Oct-12 20:10
memberSANJEET KUMAR SATPATHY Delhi IN8-Oct-12 20:10 
AnswerRe: Illegal characters in path error while deploying web part Pin
ihoecken8-Oct-12 21:46
memberihoecken8-Oct-12 21:46 
GeneralRe: Illegal characters in path error while deploying web part Pin
SANJEET KUMAR SATPATHY Delhi IN8-Oct-12 22:27
memberSANJEET KUMAR SATPATHY Delhi IN8-Oct-12 22:27 
Yes I know due to " error is coming. But my question is how to resolve this because it does not exist physically in the solution.
Sanjeet

GeneralRe: Illegal characters in path error while deploying web part Pin
Richard MacCutchan9-Oct-12 6:39
mvpRichard MacCutchan9-Oct-12 6:39 
GeneralRe: Illegal characters in path error while deploying web part Pin
SANJEET KUMAR SATPATHY Delhi IN9-Oct-12 19:11
memberSANJEET KUMAR SATPATHY Delhi IN9-Oct-12 19:11 
GeneralRe: Illegal characters in path error while deploying web part Pin
Richard MacCutchan9-Oct-12 22:55
mvpRichard MacCutchan9-Oct-12 22:55 
AnswerRe: Illegal characters in path error while deploying web part Pin
ihoecken8-Oct-12 23:36
memberihoecken8-Oct-12 23:36 
GeneralRe: Illegal characters in path error while deploying web part Pin
SANJEET KUMAR SATPATHY Delhi IN9-Oct-12 0:21
memberSANJEET KUMAR SATPATHY Delhi IN9-Oct-12 0:21 
GeneralRe: Illegal characters in path error while deploying web part Pin
ihoecken9-Oct-12 2:24
memberihoecken9-Oct-12 2:24 
QuestionHow to copy a page from development server to production server in sharepoint 2010 ? Pin
SANJEET KUMAR SATPATHY Delhi IN5-Oct-12 0:17
memberSANJEET KUMAR SATPATHY Delhi IN5-Oct-12 0:17 
AnswerRe: How to copy a page from development server to production server in sharepoint 2010 ? Pin
ihoecken8-Oct-12 0:48
memberihoecken8-Oct-12 0:48 
AnswerRe: How to copy a page from development server to production server in sharepoint 2010 ? Pin
Sudharsan19858-Oct-12 22:11
memberSudharsan19858-Oct-12 22:11 
QuestionError on PowerShell Pin
HemadriT3-Oct-12 3:40
memberHemadriT3-Oct-12 3:40 
AnswerRe: Error on PowerShell Pin
Richard MacCutchan3-Oct-12 5:40
mvpRichard MacCutchan3-Oct-12 5:40 
QuestionError on powershell Pin
HemadriT2-Oct-12 6:54
memberHemadriT2-Oct-12 6:54 
AnswerRe: Error on powershell Pin
Richard MacCutchan3-Oct-12 5:42
mvpRichard MacCutchan3-Oct-12 5:42 
QuestionMultiple Outgoing mail servers Pin
Aptiva Dave27-Sep-12 5:27
memberAptiva Dave27-Sep-12 5:27 
AnswerRe: Multiple Outgoing mail servers Pin
ihoecken27-Sep-12 7:23
memberihoecken27-Sep-12 7:23 
QuestionHow to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
HemadriT26-Sep-12 3:47
memberHemadriT26-Sep-12 3:47 
AnswerRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
ihoecken26-Sep-12 3:58
memberihoecken26-Sep-12 3:58 
GeneralRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
HemadriT26-Sep-12 4:06
memberHemadriT26-Sep-12 4:06 
AnswerRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
ihoecken26-Sep-12 4:32
memberihoecken26-Sep-12 4:32 
GeneralRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
HemadriT26-Sep-12 4:35
memberHemadriT26-Sep-12 4:35 
AnswerRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
ihoecken26-Sep-12 5:01
memberihoecken26-Sep-12 5:01 
GeneralRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
HemadriT26-Sep-12 5:52
memberHemadriT26-Sep-12 5:52 
AnswerRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
ihoecken26-Sep-12 6:04
memberihoecken26-Sep-12 6:04 
GeneralRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
HemadriT27-Sep-12 4:49
memberHemadriT27-Sep-12 4:49 
AnswerRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
ihoecken27-Sep-12 5:01
memberihoecken27-Sep-12 5:01 
GeneralRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
HemadriT27-Sep-12 5:10
memberHemadriT27-Sep-12 5:10 
AnswerRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
ihoecken27-Sep-12 6:48
memberihoecken27-Sep-12 6:48 
GeneralRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
HemadriT27-Sep-12 10:56
memberHemadriT27-Sep-12 10:56 
GeneralRe: How to drag "WebpartUploadFiles.dll to Assembly". Pin
HemadriT2-Oct-12 4:35
memberHemadriT2-Oct-12 4:35 
QuestionI replaced label with FieldLabel but i got an error Pin
HemadriT25-Sep-12 4:54
memberHemadriT25-Sep-12 4:54 
AnswerRe: I replaced label with FieldLabel but i got an error Pin
ihoecken25-Sep-12 5:06
memberihoecken25-Sep-12 5:06 
QuestionUI doesnt exit in the namespace,Even i added "using System.Web" Pin
HemadriT25-Sep-12 4:21
memberHemadriT25-Sep-12 4:21 
AnswerRe: UI doesnt exit in the namespace,Even i added "using System.Web" Pin
ihoecken25-Sep-12 4:40
memberihoecken25-Sep-12 4:40 
GeneralRe: UI doesnt exit in the namespace,Even i added "using System.Web" Pin
HemadriT25-Sep-12 4:56
memberHemadriT25-Sep-12 4:56 
QuestionWhen i build the project i got Errors like bellow Pin
HemadriT25-Sep-12 3:44
memberHemadriT25-Sep-12 3:44 
AnswerRe: When i build the project i got Errors like bellow Pin
ihoecken25-Sep-12 4:00
memberihoecken25-Sep-12 4:00 

General General    News News    Suggestion Suggestion    Question Question    Bug Bug    Answer Answer    Joke Joke    Praise Praise    Rant Rant    Admin Admin   

Use Ctrl+Left/Right to switch messages, Ctrl+Up/Down to switch threads, Ctrl+Shift+Left/Right to switch pages.


Advertise | Privacy |
Web01 | 2.8.171207.1 | Last Updated 16 Nov 2017
Copyright © CodeProject, 1999-2017
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid