Click here to Skip to main content
15,033,650 members
Please Sign up or sign in to vote.
1.00/5 (1 vote)
See more:
I have developed rdlc report. My data is showing properly. But today(22-Oct-2015) no report data is showing. can you give proper solution please. My code is here. When debug the data is showing but in report it is not showing.
Warning[] warnings;
                string[] streamIds;
                string mimeType = string.Empty;
                string encoding = string.Empty;
                string extension = string.Empty;

		    DataTable dt = new DataTable();
                    ReportViewer1.LocalReport.ReportPath = Server.MapPath("rptEmployeeDetailsReport.rdlc");
                    SqlDataAdapter ad = new SqlDataAdapter("Details_Report '" + AllCompany + "'", cn);
                    DataSet ds = new DataSet();
                    ad.Fill(ds);

                   
                    ReportDataSource rds = new ReportDataSource("DataSet1", ds.Tables[0]);
                    ReportViewer1.LocalReport.DataSources.Clear();
                    ReportViewer1.LocalReport.DataSources.Add(rds);


                    
                    ReportParameterCollection reportParameters = new ReportParameterCollection();
                    reportParameters.Add(new ReportParameter("Company", ComName));
                    reportParameters.Add(new ReportParameter("Add1", cAdd1));
                    reportParameters.Add(new ReportParameter("Add2", cAdd2));

                    ReportViewer1.LocalReport.SetParameters(reportParameters);

 		byte[] bytes = ReportViewer1.LocalReport.Render("PDF", null, out mimeType, out encoding, out extension, out streamIds, out warnings);
                Response.Clear();
                Response.Buffer = true;
                Response.ContentType = "application/pdf";
                Response.BinaryWrite(bytes.ToArray());
                Response.End();
Posted
Updated 21-Oct-15 22:50pm
v3
Comments
Richard Deeming 22-Oct-15 10:16am
   
There's a problem with your data or your stored procedure, or the stored procedure is not returning any data.

We can't see your report, we can't see your stored procedure, and we can't see your database tables, so we can't tell you what the problem is.
Sumon562 24-Oct-15 23:45pm
   
Actually when I debug the code my procedure return data properly.

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)




CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900