Click here to Skip to main content
15,936,975 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
See more:
Hi guys,

I am deploying my website created in .net/asp.net 4.0 and deploying it in IIS 7 in my windows 7.

I am using some infragistic controls and the required infragistic libraries are in the bin folder, but when I run the application through internet explorer it says:
CSS
Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.
Parser Error Message: Could not load file or assembly 'Infragistics2.WebUI.Misc.v6.3, Version=6.3.20063.1059, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
Source Error:



But when I run it through firefox, the page is opened but with some script code on the page and also controls are not rendered.

Any ideas?

I have also deployed another test application but it's running smoothly, just this site is having problems.

I have not installed infragistics just added the required DLLs.
Posted
Updated 5-Dec-10 21:58pm
v2
Comments
Dalek Dave 6-Dec-10 3:58am    
Edited for Grammar, Readability and Code Block.

1 solution

This thread will help you which has answer

Could not load the assembly[^]

Found a good link for you

How do I deploy an ASP.NET application for NetAdvantage?[^]
 
Share this answer
 
v2

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900