Click here to Skip to main content
15,171,873 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
I got a website working on http and https both
but mywebsite.com/xyz.svc only works with http not with https.

solution tried:

added binding below:
XML
<basicHttpBinding>
<binding name="sslBinding">
        <security mode="Transport">
           </security>
    </binding>
</basicHttpBinding>



referred this binding in service endpoint:
XML
<service name="BroadcastMonitor" behaviorConfiguration="BroadcastMonitorBehavior">
                <endpoint address="" binding="basicHttpBinding" bindingConfiguration="sslBinding" contract="mView.IBroadcastMonitor">
                    <identity>
                        <dns value="localhost" />
                    </identity>
                </endpoint>
            </service>

also tried setting httpsGetEnabled ="true" in behaviour section
XML
<behavior name="BroadcastMonitorBehavior">
                    <serviceDebug includeExceptionDetailInFaults="true" />
                    <serviceMetadata httpsGetEnabled="true" />
                </behavior>


I tried these in various combinations but not getting any success :(
The errors i get are:
1)Could not find a base address that matches scheme https for the endpoint with binding BasicHttpBinding. Registered base address schemes are [http]
2)The HttpsGetEnabled property of ServiceMetadataBehavior is set to true and the HttpsGetUrl property is a relative address, but there is no https base address
Posted
Updated 16-Nov-21 2:18am

Also, if hosting on IIS you need to make sure your site is configured for SSL...

How to Set Up SSL on IIS 7[^]
   

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
Top Experts
Last 24hrsThis month



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900