Click here to Skip to main content
13,150,178 members (53,396 online)
Rate this:
 
Please Sign up or sign in to vote.
See more:
Hi All,

I am trying to upload my website server but getting below error.
Can anyone suggest any solution?
i know there are many links available on google but it's not giving me the answer..
Please note: - this website is uploaded in subdirectory. and there is only one web.config file.

Waiting for suggestion.
Its urgent..


</httpHandlers>
Line 37:
Line 38:     <authentication mode="Windows" />
Line 39:
Line 40:        <!--
Posted 15-Jan-13 0:56am
Updated 12-Apr-17 0:42am
v5
Comments
Zafar Sultan 15-Jan-13 8:59am
   
Is your website on shared server?
Sweetynewb 15-Jan-13 23:22pm
   
no but i have created subdomain and trying to access my website.
Rate this: bad
 
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

Hi,

Change Windows to Forms like:-

<authentication mode="Forms"></authentication>


and then try if you still face problem please share.

Thanks
  Permalink  
Comments
Sweetynewb 15-Jan-13 7:34am
   
Still error persist.. what to do?
Rate this: bad
 
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 3

  Permalink  
Comments
Sweetynewb 15-Jan-13 7:39am
   
i am creating sub - directory using control panel. there is no other web config file

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
Top Experts
Last 24hrsThis month


Advertise | Privacy |
Web04 | 2.8.170924.2 | Last Updated 12 Apr 2017
Copyright © CodeProject, 1999-2017
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100