Click here to Skip to main content
15,071,399 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
See more:
I use ffmpeg.exe and use Command Line for set logo on vedio.
I have execute this command :
C:\Users\admin>ffmpeg.exe -i testv1.mp4 -i 2.jpg -filter_complex "overlay=X:Y" output.mp4

What mistake I do in Command ? please help me

What I have tried:

I Got this Error

[swscaler @ 000001e7850ca100] deprecated pixel format used, make sure you did set range correctly
[Parsed_overlay_0 @ 000001e784fa9e80] [Eval @ 000000b1f59fe9a0] Undefined constant or missing '(' in 'X'
[Parsed_overlay_0 @ 000001e784fa9e80] Error when evaluating the expression 'X' for x
[Parsed_overlay_0 @ 000001e784fa9e80] Failed to configure input pad on Parsed_overlay_0
Error reinitializing filters!
Failed to inject frame into filter network: Invalid argument
Error while processing the decoded data for stream #1:0
[aac @ 000001e783060100] Qavg: 34754.656
[aac @ 000001e783060100] 2 frames left in the queue on closing
Conversion failed!
Posted
Updated 27-Aug-21 21:51pm
v2
Comments
Richard MacCutchan 28-Aug-21 7:09am
   
This has nothing to do with command line, and everything to do with ffmpeg.

1 solution

This has nothing to do with software development, which is what this site is all about.


|Try the official site: Contact Us[^] - it has links to various support forums.
   
Comments
Member 9720862 28-Aug-21 4:51am
   
i think you dont know that here also command Line option available when choose que type. so you are not clear about this website use at all.

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)




CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900