Click here to Skip to main content
15,169,140 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
See more:
After creating Application Gateway Listeners and rules we have uploaded the SSL certificate(HTTPS) for Port:-443, but URL is not hitting. we are using application gateway WAF , App services, we have configured Listeners, Http setting and rules but still URL is not hitting. The same configuration is working perfectly on test environment. As the same we have configured on stage environment but this is not working
Here is the screenshot that server is not hitting.
https://pasteboard.co/RVgz6VUIhRkT.png

What I have tried:

We have two environment Test and Stage. On the Test env Application Gateway Listeners and Rules have already configured. But for the Stage env we have to create Application Gateway Listeners and Rules , we have created as the same as in the Test env.
But the problem is application listeners routing is not going through URL and may be there is a chance we missed any settings or to enable the Listeners routing, due to which our server is not hitting.
here is some steps that we did

1. Here is our Listeners where we already uploaded the SSL Certificate. Please see the screenshot
https://pasteboard.co/yuw86LNHIakT.png
2.Here is our backend pool
https://pasteboard.co/L27KSlcQ3rpF.png
Posted
Updated 2-Dec-21 4:10am

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
Top Experts
Last 24hrsThis month



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900