Click here to Skip to main content
15,443,631 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
See more:
hy frens, i have this problem. I am trying generate report using telerik reporting and I did something like this but i cannot find any data in the report viewer. Here is what i have done.

1. created a page where there is button and controls to pass parameters
C#
protected void cmdGenerateReport_Click(object sender, EventArgs e)
    {


var cpr = new BP_Example.rptExample();

InstanceReportSource rptSource = new InstanceReportSource();
rptSource.ReportDocument = cpr;

cpr.ReportParameters["FromDate"].Value = "1/1/2012";
cpr.ReportParameters["ToDate"].Value = "12/1/2012";
cpr.ReportParameters["ID"].Value = 1234;
cpr.ReportParameters["CurrencyTo"].Value = "USD";




rptExample.ReportSource = rptSource;
rptExample.RefreshReport();
}



2. in the telerik reporting page i have done something like this


C#
namespace BP_RevenueByAdvertiser
{
    using System;
    using System.ComponentModel;
    using System.Drawing;
    using System.Windows.Forms;
    using Telerik.Reporting;
    using Telerik.Reporting.Drawing;

   
 public partial class rptExample: Telerik.Reporting.Report
   
    {
        
        public rptExample()
        {
           
            InitializeComponent();

           
        }


    }
}



3. and i have telerik cross tab and sql datasource which shows data when i check in configure mode of sql datasource but during the running of actual project. I have build the solution which includes its dll in the bin folder of website , i cannot see any data can somebody help with this thanks
Posted

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900