Click here to Skip to main content
15,507,755 members
Please Sign up or sign in to vote.
1.00/5 (1 vote)
See more:
Hi,

I am dealing with a strange problem. Few days ago it was working fine.

Problem is :- During my work I put some breakpoints in my project. They work fine at that time.

But if I closed my Visual Studio and open it again, then I lost all my breakpoints.

I have searched on google and find that may be my .pdb files are not storing breakpoints. So I have deleted all the pdb files and rebuild the project again.

But no luck :(

Do any one have some thoughts on this.

Thanks
Posted
Comments
Sergey Alexandrovich Kryukov 26-Mar-14 15:33pm    
After you clean up everything, apparently, you need to add breakpoint again. You lost them before.
—SA
Coddddder 26-Mar-14 23:56pm    
Thanks for your reply but I have tried it already. but no success.
Sergey Alexandrovich Kryukov 27-Mar-14 0:45am    
Well, try it on a brand new project with very obvious code. Create if from scratch, build, run, add a breakpoint, make sure execution is stopped on it. Close VS, run again. Make sure breakpoints are there. Compare with the situation with your project in question.
—SA

1 solution

Thanks for your reply Sergey. Problem was in my m/c configuration or some of the files were corrupted.
It got resolved after my m/c get format from IT person.
 
Share this answer
 

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900