Click here to Skip to main content
15,941,894 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
I have configured my website to IIS but I am getting Configuration Error.
I have also uploaded same project but at that time there were not occured any error.

This is code in my web.config file :

XML
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!--
  For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433
  -->
<configuration>
  <configSections>
    <section name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensionsSectionGroup" />
  </configSections>
  <system.web.extensions>
    <scripting>
      <webServices>
        <jsonSerialization maxJsonLength="500000000" />
      </webServices>
    </scripting>
  </system.web.extensions>
  <system.webServer>
    <defaultDocument>
      <files>
        <add value="Index.aspx" />
      </files>
    </defaultDocument>
  </system.webServer>
  <connectionStrings>
    Connection String
  </connectionStrings>
  <system.web>
    <sessionState timeout="60"></sessionState>
    <trust level="Full" />
    <securityPolicy>
      <trustLevel name="Full" policyFile="internal" />
    </securityPolicy>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.0">
      <assemblies>
        <add assembly="System.Design, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
        <add assembly="System.Windows.Forms, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089" />
        <add assembly="mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089" />
        <add assembly="System.Speech, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
      </assemblies>
    </compilation>
    <pages>
      <controls>
        <add src="~/UserControls/Chart.ascx" tagName="Chart" tagPrefix="MAS" />
      </controls>
    </pages>
  </system.web>
  <system.serviceModel>
    <bindings />
    <client />
  </system.serviceModel>
</configuration>



I am getting Following Error :

Configuration Error

Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. 

Parser Error Message: Unrecognized attribute 'targetFramework'. Note that attribute names are case-sensitive.

Source Error: 


Line 38:       <trustLevel name="Full" policyFile="internal" />
Line 39:     </securityPolicy>
Line 40:     <compilation debug="true" targetFramework="4.0">
Line 41:       <assemblies>
Line 42:         <add assembly="System.Design, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />


Displaying Error in 40th Line in above code...
If anything is remaining please tell me....
Please help me...
Posted

I think you have not configured application in IIS correctly.Remove application from inetmgr and host it once again with selection of application pool 4.0


Regrads,
Nirav Prabtani
 
Share this answer
 
v2
check your Application Pools of IIS and set all of them to 4.0 [.NET Framework Version]...
 
Share this answer
 
First remove the application from iis and inetpub then Run the Aspnet regiis tool .Then again add your application to inetpub,and set application pool to 4.0 classic .
 
Share this answer
 

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900