Click here to Skip to main content
15,937,004 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
See more:
I am facing a Problem while connecting Authorise.net to my MVC Application Using SOAP API whenconnection establishing it shows following error


System.Net.WebException: Unable to connect to the remote server ---> System.Net.Sockets.SocketException: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 64..*.***:443 at System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress) at System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Boolean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Exception& exception) --- End of inner exception stack trace --- at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Symbols.Container.InvokeMethod(Method TargetProcedure, Object[] Arguments, Boolean[] CopyBack, BindingFlags Flags) at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.NewLateBinding.ObjectLateGet(Object Instance, Type Type, String MemberName, Object[] Arguments, String[] ArgumentNames, Type[] TypeArguments, Boolean[] CopyBack) at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.NewLateBinding.LateGet(Object Instance, Type Type, String MemberName, Object[] Arguments, String[] ArgumentNames, Type[] TypeArguments, Boolean[] CopyBack)

I am using SOAP API reference my code is

VB
Dim m_new_cust As New CustomerProfileWS.CustomerProfileType()
            m_new_cust.email = email
            m_new_cust.description = ""
            m_new_cust.merchantCustomerId = "6mZV4p5a96Lzx4pE"


            Dim responsecreate As CustomerProfileWS.CreateCustomerProfileResponseType = SoapAPIUtilities.Service.CreateCustomerProfile(SoapAPIUtilities.MerchantAuthentication, m_new_cust, CustomerProfileWS.ValidationModeEnum.none)
Posted
Comments
vishnushanmughan 19-Dec-14 2:40am    
I am having the same error message .the code is working perfectly on Local machine and i can access authorised.net and transaction can done using it .when i deploy the code to server machine authorised.net is not working
Richard MacCutchan 19-Dec-14 4:56am    
You should contact the authorise.net website administrators for help.

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900