Click here to Skip to main content
14,733,732 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
See more:
Outlook Add-in is loaded (Visible) in Production Machine but not is Clint Machine when I Install the Setup file in client machine.

Hi Teams...

I am create a outlook add-in by taking Project Type as Office2003 & Temples as Outlook 2003 Add-In. The functionality is create a custom menu and custom menu items .For this ThisAddIn_Startup() I am checking wherether Custom menu is exist or not if exist the delete the menu and crate the custom menu and custom menu items menu.

private void ThisAddIn_Startup(object sender, System.EventArgs e)
{
  RemoveMenubar();
  AddMenuBar();
}


When I am run the application in Production mechin the Custom menu and Custom menu items is visible .It Work Fine But whe the setup file is instal in client pc it not working.

Setup the Add-In

For setup and deploy i do the fllowing steps:-
Build the solution and In setup Project type adding the Primary output,Content Files,Assemblys then again Build the project and solution. It create a set up file.

Client Machine

For testing I take the setup file in client meachin and instal it and open Outlook go to tool menu->option->Other tab->Advance option Button->go to Addin-manager/Com Add-in Instal and try to add the addin by navigating the install path But It show the message “it is not the valid Adding”.

If any body understand my Explanation & know the solution please guide me.How to Load the Add-in In Client Machine.


Thank’s
Prasanta Kumar Pradhan
http://globaltouch.in
Posted
Updated 19-Jul-10 5:11am
v3

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)




CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900