Click here to Skip to main content
12,634,171 members (26,680 online)
Rate this:
 
Please Sign up or sign in to vote.
See more: Ruby
configuration.yml

development:
   email_delivery:
     delivery_method: :smtp
     smtp_settings:
      #tls: true
       #enable_starttls_auto: true
       openssl_verify_mode: 'none'
       address: "domain name"
       port: 25
       authentication: :login
       domain: 'mail domail name'
       user_name: 'mail id'
       password: 'pwd'


this code use to for the following error occurs

An error occurred while sending mail (SSL_connect returned=1 errno=0 state=SSLv2/v3 read server hello A: unknown protocol)

--------------------------------------------------------------------------------
development:
   email_delivery:
     delivery_method: :smtp
     smtp_settings:
#       tls: true
#       enable_starttls_auto: true
       openssl_verify_mode: 'none'
       address: "domain name"
       port: 587
       authentication: :login
       domain: 'mail domail name'
       user_name: 'mail id'
       password: 'pwd'

this code use to for the following error occurs

An error occurred while sending mail (No connection could be made because the target machine actively refused it. - connect(2))

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
development:
   email_delivery:
     delivery_method: :async_smtp
     smtp_settings:
#       tls: true
#       enable_starttls_auto: true
       openssl_verify_mode: 'none'
       address: "domain name"
       port: 25
       authentication: :login
       domain: 'mail domail name'
       user_name: 'mail id'
       password: 'pwd'

no error occurs but still not received mail on the user.
--------------------------------------------------------------


development:
   email_delivery:
     delivery_method: :smtp
     smtp_settings:
#       tls: true
#       enable_starttls_auto: true
       openssl_verify_mode: 'none'
       address: "domain name"
       port: 25
       authentication: :login
       domain: 'mail domail name'
       user_name: 'mail id'
       password: 'pwd'


this code to use redmine version 2.2.3 to use work with fine. but version 2.3.0 to use not working now.


please help me am two day search not solve this problems.
Posted 15-Apr-13 4:07am
Updated 15-Apr-13 4:29am
Nelek111K
v2

1 solution

Rate this: bad
 
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

http://www.redmine.org/boards/1/topics/37402?r=37423[^]


enable_starttls_auto: false
openssl_verify_mode: 'none'


change to code to solve this problem. now working is fine.
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
Top Experts
Last 24hrsThis month


Advertise | Privacy | Mobile
Web01 | 2.8.161208.2 | Last Updated 16 Apr 2013
Copyright © CodeProject, 1999-2016
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100