Click here to Skip to main content
14,734,237 members

Comments by JeffLiteral (Top 10 by date)

JeffLiteral 9-Aug-20 10:20am View
   
I did took out the md5 hashing. But right now, it turns to another status which is
$_SESSION ['status'] = "New Admin entry NOT successful";


How could this be very difficult for me? :( But I am very thankful for the your patience and willingness to help.

What else did I do wrong to cause this errors?
JeffLiteral 9-Aug-20 10:18am View
   
Deleted
I did took out the md5 hashing. But right now, it turns to another status which is
$_SESSION ['status'] = "New Admin entry NOT successful";


How could this be very difficult for me? :( But I am very thankful for the patience and willingness to help.

What else did I do wrong to cause this errors?
JeffLiteral 9-Aug-20 9:50am View
   
I have done some things as you have suggested.


    $fullname = $_POST['fname'];
    $office = $_POST['office'];
    $school = $_POST['school'];
    $email = $_POST['email'];
    $username = $_POST['uname'];
    $password = md5($_POST['pword']);
    $cpassword = $_POST['cpword'];

$query = "INSERT INTO 'register' (fname, office, school, email, uname, pword) VALUES ('$fullname', '$office', '$school', '$email', '$username', '$password')";


but right now, it returns a result:

$_SESSION ['status'] = "Password and Confirm Password Do Not Match";
        header ('Location: register.php');
JeffLiteral 9-Aug-20 8:59am View
   
That means...?

$query = "INSERT INTO 'register'


with single quote ''.

Sorry...
JeffLiteral 9-Aug-20 2:55am View
   
Thank you so much for a very vital solution and information you have shared. Thank you a lot!
JeffLiteral 9-Aug-20 2:55am View
   
Thank you so much for a very vital solution and information you have shared. Thank you a lot!
JeffLiteral 7-Aug-20 5:02am View
   
I don't know how to fill the line numbers for each line of codes. My apology. I am a newbie in this php world. Nothing to do but its a requirement for this new normal atmosphere. More power.
JeffLiteral 7-Aug-20 4:32am View
   
Thanks. Works like charm.
JeffLiteral 4-Aug-20 23:24pm View
   
Thanks a lot. It really helps..

Unfortunately, another error displayed. It says "Registration Failed" but when I checked on the phpmyadmin, the input details are reflected but the
Hide Copy Code
$id
returns 0. Maybe its the reason why it prompted "Registration Failed". Any help please.
JeffLiteral 2-Aug-20 11:38am View
   
I have updated already the line numbers where the errors occur. I just hope you could help me with this. Thanks in advance.