Click here to Skip to main content
14,921,612 members

Comments by Ants Hurdley (Top 8 by date)

Ants Hurdley 18-Jan-11 13:48pm View
   
Found the problem

I was setting the grid to nothing in the wrong place (dgv= nothing)- idiot - thanks for your help
Ants Hurdley 18-Jan-11 13:03pm View
   
and also

Private Sub dgv_CellContentDoubleClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles dgv.CellContentDoubleClick
MsgBox("Hello World")
End Sub
Ants Hurdley 18-Jan-11 13:01pm View
   
Thanks - I changed it to false and yet it still doesn't work. I noted that my other one was set to false - So it sounds as though you are on the right track.
Ants Hurdley 18-Jan-11 12:58pm View
   
Hi I did have handels in my code - for some reason I didn't copy and paste it properly to this post

Private Sub dgv_CellContentClick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles dgv.CellContentClick
MsgBox("Hello World")
End Sub
Ants Hurdley 7-Jan-11 15:56pm View
   
I figured this must be the only way - thanks very much
Ants Hurdley 7-Jan-11 15:55pm View
   
good idea - thanks
Ants Hurdley 6-Jan-11 13:31pm View
   
Hi
My Goal is to use the code to attach the datasource - by doing exactly what you have written ie .... Datasources.add etc..
http://www.codeproject.com/Questions/143095/rdlc-Report-Error-during-lkocal-processing.aspx?caid=2_143095#cmtAdd2_143095
But at this stage I am just trying to get it to go in the simplest example.

So when I attach the table it prompts me and walks me through creating a dataset etc.. to add to the report. I have also tested that this Dataset does work. and that the connection to my SQL server works.

Thanks
Ants Hurdley 5-Jan-11 23:35pm View
   
Thanks very much