Click here to Skip to main content
15,390,197 members

Comments by S.Rajendran from Coimbatore (Top 200 by date)

   
I tried with the following. Not working. Even it not reaches the breakpoint at code.

<script type="text/javascript">
function progressiveTd() { Panel5.Visible = true;.....}
</script>
<td id="progressiveTd" onclick="progressiveTd_Click"..

in code:
protected void progressiveTd_Click(object sender, EventArgs e)
{
ScriptManager.RegisterClientScriptBlock(this, GetType(), "", "progressiveTd();", true);

}



   
As said by you earlier I tried with a NUMERIC type column and when I wanted to get it to variable I got error when the number in the column exceeds 6,2 (with decimal).
String[] columns = { helper.TX_UID, helper.TX_NAME, helper.TX_PARTICULARS, helper.TX_AMOUNT, helper.TX_DATE,helper.TX_CONTRA}; // from tx_table..tested ok
Cursor c = db.query(VivzHelper.TX_TABLE, columns, (helper.TX_ID + "='" + name + "' AND " + helper.TX_DATE + "= '" + td + "'"), null, null, null,null);
gt = 0;
gt_selectedItem_number = 0; // numbers refers to int variable for int column
if (c != null) {
c.moveToFirst();
while (c.isAfterLast() == false) {
String txTotal=null;
String v_uid=(c.getString(0));//tx_id is passed here..not used ofcourse
txTotal = (c.getString(3)); //not ok
Float fl=(c.getFloat(3)); //not ok

How to get , the NUMERIC coulumn TX_AMOUNT to pass to a suitable variable for calculation purposes?
   
Well what you said is correct. It should have been textView6.
   
No it is not going in the loop.
   
I did as you said. Not working. Same problem.
   
Thanks.It works.
   
Thanks it works. I have same type issue with drop table too.
private static final String DROP_TABLE= "DROP TABLE " +TABLE_NAME+" IF EXISTS";
   
I did like as you said ie. a blank in front of strings, but not helping:
private static final String CREATE_TABLE= " CREATE TABLE" +TABLE_NAME+ "
(" +UID+ " INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT," +NAME+ " VARCHAR(255));";
   
In another new apps test project I get the same problem if use the line ' SQLiteDatabase db=vivzHelper.getWritableDatabase();' in MainActivity.java that runs with VivzHelper.java (where DB is created). If I dont use that line I dont get that error.

public class MainActivity extends ActionBarActivity {
VivzHelper vivzHelper;

@Override
protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.activity_main);
vivzHelper=new VivzHelper(this);
SQLiteDatabase db=vivzHelper.getWritableDatabase();
}

public class VivzHelper extends SQLiteOpenHelper{

private static final String DATABASE_NAME="vivzdatabase";
private static final String TABLE_NAME="VIVZTABLE";
private static final String DATABASE_VERSION="1";
private static final String UID="_id";
private static final String NAME="name";
private static final String PASSWORD="password";
private static final String CREATE_TABLE="CREATE TABLE="+TABLE_NAME+"("+UID+" INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT ,"+NAME+" VARCHAR(255));";
private static final String DROP_TABLE="DROP TABLE"+TABLE_NAME+"IF EXIST";
private Context context;
public VivzHelper(Context context)
{
super(context,"",null,1);
this.context=context;
Message.message(context,"constructor called");

}
@Override
public void onCreate(SQLiteDatabase db) {
try {
db.execSQL(CREATE_TABLE);
Message.message(context,"on create called");
} catch (SQLException e) {

Message.message(context,""+e);

}

}

@Override
public void onUpgrade(SQLiteDatabase db, int oldVersion, int newVersion) {
try {
db.execSQL(DROP_TABLE);
Message.message(context,"on upgrade called");
onCreate(db);
} catch (SQLException e) {

Message.message(context,""+e);
}


}
   
i did like this. In ddms in loglevel I selected 'error'. Some message like 'applying filter' is appearing at the bottom and disappears immediately.
   
in ddms how to find dump error
   
After running the app the event log:
12:17:31 PM Gradle build finished in 8 sec
12:17:31 PM Session 'app1': running
   
is that event log?
   
he paths are diff. What is application screen/
   
xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
android:layout_width="match_parent"
android:layout_height="match_parent" android:paddingLeft="@dimen/activity_horizontal_margin"
android:paddingRight="@dimen/activity_horizontal_margin"
android:paddingTop="@dimen/activity_vertical_margin"
android:paddingBottom="@dimen/activity_vertical_margin"
tools:context=".MainActivity"
   
<relativelayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
="" xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="match_parent" android:paddingleft="@dimen/activity_horizontal_margin" android:paddingright="@dimen/activity_horizontal_margin" android:paddingtop="@dimen/activity_vertical_margin" android:paddingbottom="@dimen/activity_vertical_margin" tools:context=".MainActivity">
   
Deleted
My activity_main module:

<relativelayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
="" xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="match_parent" android:paddingleft="@dimen/activity_horizontal_margin" android:paddingright="@dimen/activity_horizontal_margin" android:paddingtop="@dimen/activity_vertical_margin" android:paddingbottom="@dimen/activity_vertical_margin" tools:context=".MainActivity">

<Button
android:layout_width="wrap_content"
android:layout_height="wrap_content"
android:text="New Button"
android:id="@+id/button"
android:layout_alignParentRight="true"
android:layout_alignParentEnd="true" />
   
If I copy and paste the tags are missing for xml files and not complete. I copied this JAva code and pasted and it is OK. Like this for xml files it is not carried out exactly. How to do it to paste here?
   
The plain phone image through emulator is visible without text. After few seconds I get a dialogue box stating 'emulator-x86.exe has stopped working'
   
I did not receive your latest one. Can you resend it again.
   
In your reply to Peter there is only a single line.
   
I changed accordingly but not getting displayed.
<textview
android:id="@+id/main_textview"
="" android:text="@string/textview" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginleft="20dp" android:layout_margintop="20dp"

="">
   
activity_main.xml
   
Yes its where I attempted..no use
   
Thank You. It works.Fine.
   
Yes, but it is not even getting hidden.
   
<div class="menubar" style=" height:33px; border-style:groove; border-width:thin; width:859px;">
<ul>
<li> Contact us </li>
<li> Causes list </li>
<li> Corporate issues
<ul style="">
<li> Incorporation </li>
<li> Merger and acquisitions </li>
<li> Arbitration </li>
<li> Representations </li>
<li> Legal outsourcing </li>
<li> Intellectual property </li>
</ul>


</li>
   
i tried like this not working:
imageBox1 ul li ul[id="smap"]:hover >.location1
   
Hey, it works now. Earlier I didnt notice a line break in the code that I copied from yours. Thanks.
   
the jquery is actually before the script but no effect.

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
   
I tried with your code but the same state is maintained..only the 1st image is static.
   
The jquery include line is well before the script block, like this..but not working

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
   
I tried but not working.
   
Yes, latestly after submitting the code I also included the Jquery and tried like:
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"></script>
   
I checked with the sample. everything is OK.
My browser being chrome I used 'ctrl+shift+i' for debugger.
I find no difference. The first image as it is is only getting displayed.
   
Only the first 'show' image is shown and the other two are not appearing after hiding the previous image. It seems javascript is not getting activated.
   
Well, it works. The mistake was that I have a space between 'About' and 'us' in class
instead of coding as 'Aboutus' as a single word without space. Thanks.

#header #nav .Aboutus
{
border:1px solid blue;

}

Now, how to use margin-left for the same class 'Aboutus'.
   
No, it is not working.
   
My table is within a repeater and I have not put it in asp tag; it is in html tag.
   
Now when I changed position:inherit it works fine but it is not appearing within the 'header' div. It is appearing outside that 'header' div. My header div code as follows:
#header {
top:0px;
margin:0px;
padding:0px;
background-color:Gray;
color:white;
height:51px;
position :fixed;
text-align:left;
padding:5px;
width:1012px;
}

#header h1
{
margin-top:-2px;
color:Yellow;
font-size:xx-large;
}
   
???
   
The behavior of the scroll bar moving upwards after show button clicked makes the user to pull down the scroll bar to view the selected image that resulted through 'Showbutton_Click' event in c#. So, if this scroll bar behavior of moving upwards is prevented, the user will be happy to see his selected image.
   
I never thought scrolling up is wrong,your highness.
   
Deleted
No.
   
Deleted
no.
   
helpless!!
   
I tried with args.set_cancel(true); ..is not helping
   
Thanks. It works. The updateprogress works as well as with first click submission also works. But the updateprogress works for all events within the same page instead of only for that last 'submit' button.
   
I tried with your code but the first click itself is disabled. I need first click to be effected and further clicks should be disabled.
   
Deleted
I tried with your code but the first click itself is disabled. I need first click to be effected and further clicks should be disabled.
   
Yes I have. As said earlier, the click event is not getting triggered on first click but gets triggered after 2nd click and my purposed is solved. If I remove the 'update progress' it gets triggered on first click itself.
   
Even it is kept under 'head' not working.
   
No. If I comment the UpdateProgress it works on 1st click.
   
If I comment the UpdateProgress it works on first click. If not commented I have to
click twice.
<asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
<contenttemplate>
<asp:Label ID="Label99" runat="server" Width="145px">


<Triggers>
<asp:AsyncPostBackTrigger ControlID="Button4" />
</Triggers>

<script language="javascript" type="text/javascript">
var prm = Sys.WebForms.PageRequestManager.getInstance();
prm.add_initializeRequest(InitializeRequest);
prm.add_endRequest(EndRequest);
var postBackElement;
function InitializeRequest(sender, args) {

if (prm.get_isInAsyncPostBack())
args.set_cancel(true);
postBackElement = args.get_postBackElement();
if (postBackElement.id == 'Button4')
$get('UpdateProgress1').style.display = 'block';

}
function EndRequest(sender, args) {
if (postBackElement.id == 'Button4')
$get('UpdateProgress1').style.display = 'none';
}
</script>
<asp:UpdateProgress ID="UpdateProgress1" DynamicLayout=true AssociatedUpdatePanelID="UpdatePanel1" runat="server" >
<ProgressTemplate>
<table cellspacing="1" runat="server" id="table76" style=" margin-left:720px; margin-top:1360px; position:absolute;">
<tr>
<td>
<asp:Image ID="Image21" runat="server" DescriptionUrl="~/images/updateprogress.gif"
Height="60px" ImageUrl="~/images/updateprogress.gif" Width="20px" BackColor="White"/>
</td>
</tr>
</table>
</ProgressTemplate>
   
UseSubmitBehavior is not helping..
   
If I put a breakpoint at pageload it goes to button4_event. If I put breakpoint direct at button_event it is not holding! One more thing..I have a Update progress and if I comment it, the button4 works fine with 1st click.. hereunder my Update progress code:
<asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
<contenttemplate>
<asp:Label ID="Label99" runat="server" Width="145px">

<Triggers>
<asp:AsyncPostBackTrigger ControlID="Button4" EventName="Click"/>
</Triggers>


<asp:UpdateProgress ID="UpdateProgress1" DynamicLayout=true AssociatedUpdatePanelID="UpdatePanel1" runat="server" >
<ProgressTemplate>
<table cellspacing="1" runat="server" id="table76" style=" margin-left:720px; margin-top:1360px; position:absolute;">
<tr>
<td>
<asp:Image ID="Image21" runat="server" DescriptionUrl="~/images/updateprogress.gif"
Height="60px" ImageUrl="~/images/updateprogress.gif" Width="20px" BackColor="White"/>
</td>
</tr>
</table>
</ProgressTemplate>
   
There is nothing like clean solution under build
   
If validation is run for 1st time and then while proceeding with rectified 'submit' btn things are OK!
   
If validation is run for 1st time and then while proceeding with rectified 'submit' btn things are OK!
   
how to clean solution?
   
its not working.
   
.tooltip
{
display: inline;
position: relative;
text-decoration: none;
top: 0px;
left: 4px;
border-style:none;
}



.tooltip:hover:after
{
background: #333;
background: rgba(0,0,0,.8);
border-radius: 5px;
top: -5px;
color: #fff;
content: attr(alt);
left: 160px;
padding: 5px 15px;
position: absolute;
z-index: 98;
width: 150px;
background-color:Red;
}
.tooltip:hover:before
{
border: solid;
border-color: transparent black;
border-width: 6px 6px 6px 0;
bottom: 20px;
content: "";
left: 155px;
position: absolute;
z-index: 99;
top: 3px;
}
   
   
<asp:UpdatePanel ID="dd" runat="server">
<contenttemplate>

<div>
<asp:Panel ID="Panel2" runat="server" Width="158" Height="200" BackColor=ControlLightLight BorderWidth=".4" BorderStyle="Groove" BorderColor="White"
style=" margin-top:160px; margin-left:265px; border-bottom-style:groove; border-bottom-color:GrayText;
border-top-style:groove; border-top-color:Gray; border-top-width:medium; border-bottom-width:thick ">
<asp:Label ID="Label7" runat="server" Text="Category" ForeColor="Black" BackColor="ControlLightLight" style=" font-family:Verdana; font-weight:bolder; position:absolute; margin-left:35px; margin-top:16px; font-size:small ">
<br />

<%--<asp:Button ID="Button5" runat="server" Text='Herbal-Internal' Class="stylebutton" Font-Size="Small" BackColor="ControlLightLight" CausesValidation="false" OnClick="btnherbal_click" ForeColor="#666666" Style=" cursor:pointer; font-family:Verdana; font-weight:normal; margin-top:28px; margin-left:0px; " BorderStyle="None" />--%>
<asp:button id="Button5" runat="server" text="Herbal-Internal" class="stylebutton" causesvalidation="false" onclick="btnherbal_click" style=" margin-top:28px" />

<asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
<contenttemplate>
<asp:Button ID="Button6" runat="server" Text='Famous short eats' class="stylebutton" causesvalidation="false" OnClick="btnprasiddhishorteats_click" />
   
How to position the img at required location in the page dynamically in C#?
   
I dont want the color of the whole thing to be in red. I want only the text inside that variable 'v_totalitemsfound' to be in red.
   
This is for web form in asp.net
   
I am in project A and I want to call the form Default.aspx from project B in same directory.
   
i want to submit to this form
   
In fact, I want to get those rows that has values greater than or equal to 6 in column 'SeasonFromMonthNumber' and less than or equal to 6 in column name 'SeasonToMonthNumber'.
   
I want the query to show the value in the column 'season' which is 'jul-dec'. But my above query shows just the column name 'season' without the value contained in it, that is 'jul-season'.
   
in debug I could see label11 is assigned with 'Check season'
   
Oh fine. Thanks.
   
string filePath = Path.Combine(Application.StartupPath, "/WindowsFormsToSqlTest/WindowsFormsToSqlTest/CrystalReport11.rpt");
reportDocument.Load(filePath);
crystalReportViewer1.ReportSource = reportDocument;
Note:
If I change the file as CrystalReport10.rpt and wanted to see its contents it shows the same details of CrystalReports11.rpt.
   
It works. Earlier I did not include the project name. Well. Thank you.
AT the same time if I wanted to show the report from another file say 'CrystalReport10.rpt' the result is that it shows the same report of 'CrystalReport11.rpt"!. Ofcourse in the path I have mentioned the file name as 'CrystalReport10.rpt'. Why is it so?
The code:
string filePath = Path.Combine(Application.StartupPath, "/WindowsFormsToSqlTest/WindowsFormsToSqlTest/CrystalReport10.rpt");
reportDocument.Load(filePath);
crystalReportViewer1.ReportSource = reportDocument;
   
I tried.Same error comes.
   
i dont see the answer!!
   
it is sql table and used 'crystalreportviewer' to design the report
   
I made a mistake by commenting InitializeComponent();
Now it works . Thank you.
   
Yes, capital simple etc all are correct.
   
Yes, it is available in that path.
   
The value in filePath shows like this:
"C:\\WindowsFormsToSqlTest\\WindowsFormsToSqlTest\\bin\\Debug\\CrystalReport120514test.rpt"
   
After copying how to go and check the file exist or not
   
I tried both 'copy always' and copy if newer'.
For both I get exception at line 'crystalReportViewer1.ReportSource = reportDocument; '
as 'object reference not set to an instance of an object'.
   
The file 'CrystalReport120514test.rpt' is in solution explorer.
I tried with the follwoing:
public dynamicreporttest()
{
ReportDocument reportDocument = new ReportDocument();
string filePath = Path.Combine(Application.StartupPath, "CrystalReport120514test.rpt");
reportDocument.Load(filePath);
crystalReportViewer1.ReportSource = reportDocument;
}
private void dynamicreporttest_Load(object sender, EventArgs e)
{
// this.crystalReportViewer1.RefreshReport();
}
I get the an exception at line 'reportDocument.Load(filePath); stating 'load report failed'
   
Earlier I didnt mention that I have master page. Anyhow you gave me a good clue and that I applied in my master page. The exception problem is solved. Thanks.
if (Session["FirstSessionTag"] != null)
{
string myVal = Session["FirstSessionTag"].ToString();
}
else
{
Session["FirstSessionTag"] = "*";
Response.Redirect("Default.aspx");
}
   
I dont get you. What is that :D
   
Can you please tell me how to go that update section. I am not familiar with this.
   
2008
   
I cant find IIS mangager in my administrative tools.
   
how to restart the IIS server
   
The mistake lies at line:
photos[i] = new AjaxControlToolkit.Slide("ImagesViewAndEditCartAspxTopLeftEndSlideShow/" + file[file.Length - 1],
I tested in local host. If I remove that '/' , the same imageless sliding with 'undefined' word is hapenning.
   
The mistake lies at line:
photos[i] = new AjaxControlToolkit.Slide("ImagesViewAndEditCartAspxTopLeftEndSlideShow/" + file[file.Length - 1],
I tested in local host. If I remove that '/' , the same imageless sliding with 'undefined' word is hapenning.
   
In deployment folder everything is ok.
   
In remote, the slider functions but the image is not appearing. Just the slider moves with a word 'undefined' for each image. All the corresponding image files are well in the root, I have checked it thoroughly. Ajaxcontrol .dll is also there. Hereunder I submit the code of one of the 'slideshow.cs' file under the folder App_Code. It runs well in localhost.
using System;
using System.Collections;
using System.Linq;
using System.Web;
using System.Web.Services;
using System.Web.Services.Protocols;
using System.Xml.Linq;

///
/// Summary description for Slideshow
///

[WebService(Namespace = "http://tempuri.org/")]
[WebServiceBinding(ConformsTo = WsiProfiles.BasicProfile1_1)]
// To allow this Web Service to be called from script, using ASP.NET AJAX, uncomment the following line.
[System.Web.Script.Services.ScriptService]
public class Slideshow : System.Web.Services.WebService {

public Slideshow () {

//Uncomment the following line if using designed components
//InitializeComponent();
}

//[WebMethod]
[System.Web.Services.WebMethod]
[System.Web.Script.Services.ScriptMethod]

public AjaxControlToolkit.Slide[] GetSlides()
{
string[] imagenames = System.IO.Directory.GetFiles(Server.MapPath("~/ImagesViewAndEditCartAspxTopLeftEndSlideShow"));
AjaxControlToolkit.Slide[] photos = new AjaxControlToolkit.Slide[imagenames.Length];
for (int i = 0; i < imagenames.Length; i++)
{
string[] file = imagenames[i].Split('\\');
photos[i] = new AjaxControlToolkit.Slide("ImagesViewAndEditCartAspxTopLeftEndSlideShow/" + file[file.Length - 1], file[file.Length - 1], "");
}
return photos;
}

}
   
Another file named as App_code.compiled is also available
   
Yes fine I could see it as App_code.dll
   
Ofcourse, xxx.aspx.cs files are getting compiled as dll but xxx.cs files are not even getting published and could be seen in the published folder. These xxx.cs files are inside a folder named as App_Code in solution explorer and this folder also cant be seen in that publised file.
   
Before publishing I tested in local host and it worked well.
   
It is website.
   
What you said is correct . Thank you.
   
Should I use this virtual directory in IIS to upload files to remote. Anyhow, how to publish the website into this virtual directory in IIS. Normal publishing I am able to do it. Anything to do with Publish Website dialog box?
   
I did like this in my master page:
<head runat="server">
<title>Mytitle</title>
- no effect
   
My project comprises of master pages and content pages. I did it using asp.net c#.
When I run the project, the layout is well centred and itact and the appearance is fine.
When run FF or IE the look of the layout gets altered .
   
I am using asp.net where it is not working.
   
How to for word format?
   
I tried:
protected override void OnPreRender(EventArgs e)
{
//((Table)Master.FindControl("tgg")).Visible = false;
//base.OnPreRender(e);
HtmlTable dt = Master.FindControl("tgg");
dt.Visible = false;
}
error; ARe you missing a cast? is appearing!
   
Now when I used $("#Table3").on('mouseover', function() {.. only the first table of the datalist
works when the mouse is over. When I move the mouse to second table , it is not working. However when moved to 2nd table , mouseleave function works.
   
I used $(":contains('Table3')").on('mouseover', function() {..
No error comes but when the mouse arrow is inside the form, the comments in div id "HI" is
flashing. When I take the mouse out of the form, the falshing and display of comments coming out of div id "HI" is stopped. Actually it has happen only when the arrow is on the Table3.
   
I tried with yours but get the same error like "Table3 does not exist in the current context is appearing."
   
Well, I changed like that and also I had to do like: $('#<%=Image4.ClientID %>')
It worked after that.Thank you.
   
I replaced the first line. Not working. The page is a 'content' page.
   
I altered my code with the following 2 lines as shown by you. Its not working whereas. The 1st line is underlined in green. I am poor in jquery and javasript.
<script src="Scripts/jquery-1.4.3.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
   
Even I keep the Label control outside Update Panel it is not working
   
No, I have not used it.
   
Well everything is hapenning but my requirement as said earlier is to paste in a folder of desktop.
   
Well..I tried it is not helping
   
I have saved the picture in 'paint' and when I tried to copy it is not allowing to copy!
   
No, it is not allowing to paste
   
There is no code, it is all manually done.
   
I tried as you said, and the image allowed me to copy in 'paint' and when I wanted to paste in desktop it is not hapenning!!
   
ctrl+v when used is copying in word but in desktop, i have a folder xx and I want it to be pasted there and that is not hapenning.
   
In property-event window I checked. Everything is OK. That is, TB1 has been assigned with TB1_Validated and TB2 with TB2 validated event respectively.
   
When I place the cursor on TB2 after form load why the event for TB1 is getting triggered?
It should not go to that event know?
   
This code worked for me.
if((dataGridView1.SelectedCells.Count ==1) && !validator.IsMatch(dataGridView1.Text))
Thank you.
   
Your updated code also not helping. The same problem as told previously.
   
This datagridview1 is generated from a table. The dgv has 6 headers and the first header is 'order no' . I use the data under this 'order no' of any row selected as per user's wish.
   
Now, what happens is that even if I dont select any rows, it escapes and not showing error. In short, if I select or dont select it is not validating.
   
I intend to select the first cell of any row as per choice.
   
I tried with your validation condition but still is not escaping.
   
v_orderno is a static int variable.
   
Is DBNull for dataset or datatable?
   
If it is null I want to assign v_shhipingcharges=0. This is not happenning. It is not that I want to convert null to int.
   
is there any reference like System.Web.UI.Controls in Add Reference list of solution explorer.
I could not find one like that.
   
The step by step tutorial is good.
   
I changed like <%# ID %> but no effect. The Jquery itself is not working. The first two controls to be hidden is displaying whereas in previous one it worked well.
   
While this code works with a separate page it is not in master page of my project. JQuery has no effect in master page. Panel1 displays on page load and mouseover mouseout has no effect. Please tell how to solve this.
   
Thank you.
   
On page load the panel1 is visible which I dont want. Only when mouseover the button I want the Panel1 to visble. How to make it?
   
Thank you.
   
$('#<%=Button1.ClientID %>').mouseover(function() {
$('.Panel1').hide();
});
$('#<%=Button1.ClientID %>').mouseout(function() {
$('.Panel1').show();
not working
   
I tried like this:
$('#Button1').mouseover(function() {
$('.Panel1').hide();
});
$('#Button1').mouseout(function() {
$('.Panel1').show();
not working.
   
This worked for me: "[a-z 0-9 \s \d-_ ()]{1,50}" Thank you all.
   
I used like this : ValidationExpression= "[^a-zA-Z0-9\s][d\-_][(][)]" not working
   
I used textbox to come out of the problem.
   
No.Not working.
   
Please ignore this submission
   
This link is VB but I am in C#
   
Fine. Thanks. It works.
   
not working
   
not working
   
is it a bug..no one is answering!!
   
Thanks. It helped me.
   
this is a content page
   
Not working..
   
EventName="Click" is not working.
behaviourId="popup" is also not working!

   
Always is not working
   
Ofcourse everything is Ok but doesnt run in 'content page' as like in separate page. That's the problem for me right from beginning.
   
The same code works when it is in a separate page. This same code does not work when it is in
content page with a master page. Can you please tell me where exactly is that unclosed tags.
   
I have already tried this , movingthis JS code into 'Head' and it did not work.
   
Deleted
Sorry, it is not helping.
   
Thank you. It works.
   
Thanks.It works.
   
I am poor in Js. Can you guide me how to use the full code for this.
   
v_stockavailability' should be changed to 'v_balancestock'
   
I changed <asp:asyncpostbacktrigger controlid="Button5" eventname="click" />, no use.
   
For the button I tried like this but get an exception like:
'could not find an event named 'btnherbal_click' on associated control 'Button5' for the trigger in UpdatePanel'dd'.'

<asp:UpdatePanel ID="dd" runat="server" UpdateMode="Conditional">
<triggers>
<asp:asyncpostbacktrigger controlid="Button5" eventname="btnherbal_click" />
</triggers>
<contenttemplate>
<asp:Button ID="Button5" runat="server" Text='Herbals ' Font-Size="Small" BackColor="AliceBlue" CausesValidation="false" OnClick="btnherbal_click" ForeColor="Black" Style=" cursor:pointer; font-family:Arial Black; font-weight:500; margin-top:28px " BorderStyle="None" />

   
Deleted
For the button I tried like this but get an exception like:
'Could not find an event named 'btnherbal_click' on associated control 'Button5' for the trigger in UpdatePanel 'dd'.'

<asp:UpdatePanel ID="dd" runat="server" UpdateMode="Conditional">
<triggers>
<asp:asyncpostbacktrigger controlid="Button5" eventname="btnherbal_click" />
</triggers>
<triggers>
<asp:asyncpostbacktrigger controlid="Button5" eventname="btnherbal_click" />
</triggers>
<contenttemplate>
<asp:Button ID="Button5" runat="server" Text='Herbals ' Font-Size="Small" BackColor="AliceBlue" CausesValidation="false" OnClick="btnherbal_click" ForeColor="Black" Style=" cursor:pointer; font-family:Arial Black; font-weight:500; margin-top:28px " BorderStyle="None" />

   
Thanks, it works.
   
Yeah i changed and tried. Same problem exists.
   
I also tried like this but no use:
<iframe src="~/good food logo.jpg" runat="server" ></iframe>
   
Actually there is no error..but instead of that image "~foog food logo.jpg" , i get a different display like 'Server error in 'website1'/application ..the resource cannot be..' at that position. That' all.
   
I put breakpoint. It enters 'if(e.CommandName=Myevent..) and also crosses ChkButton.Enabled=true;', but enabled true is not happenning.
   
Its not working if put inside postback
   
If I use :
Button CheckOutBtn = (Button)DataList1.Controls[DataList1.Controls.Count - 1].FindControl("BtnCheckOut");
CheckOutBtn.Enabled = true;
i get no error but the 'BtnCheckOut' is not getting enabled.
   
When I use your code, I get error at line 'dd.FindControl' stating that 'cannot use local variable before it is declared'
   
I use the 'AddToCart' button.
The following is code behind;
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{

if (!IsPostBack)
{

DataTable tb = new DataTable();
tb = (DataTable)Session["ss"];
ViewState["CurrentTable"] = tb;
List<string> adds9 = new List<string>();
SqlDataAdapter da9 = new SqlDataAdapter("select ProductName,PicturePath from product", con);
SqlCommandBuilder cb9 = new SqlCommandBuilder(da9);
DataSet ds9 = new DataSet("product");
da9.Fill(ds9, "product");
DataList1.DataSource = ds9;
DataList1.DataBind();
DataList1.Visible = true;
}
}
public void dl_item_command(Object sender, DataListCommandEventArgs e)
{
if (e.CommandName == "myevent") // check commandname here
{
int index = e.Item.ItemIndex;
Button dd = (Button)DataList1.Items[index].FindControl("AddToCart");
dd.Text = "Added to cart";
DataTable dt = (DataTable)ViewState["CurrentTable"];
Session["ss"] = dt;
}
}
   
it is already in div tag. What is that min height and width.
   
Now though that problem is OK because of 'Readonly=true' I get a new problem because of it. That is after I select the date it is not getting stored in that TB. The date blinks and disappears.
I use a breakpoint at Textbox6_textchanged but it does not enter that breakpoint also.
   
Thanks.
   
Thanks. It works.
   
in the datatable 'dttxfile' the 3 rows are perfect and looks like.
341
341
341
   
SqlDataAdapter da2 = new SqlDataAdapter("select Carttxno from txfile where carttxno='" + v_carttxno + "'", sqlCon);
It works but the excel file has the column name 'Carttxno' of the table in all the 3 rows instead of values of the column 'carttxno'.
In my table 'txfile' I have 3 rows with values '341' in all the 3 rows. As per the code the excel file looks like this:
carttxno
carttxno
carttxno
341
Whereas it should look like:
341
341
341
   
Thanks.It worked.
   
I altered accordingly but it throws an exception for this new file:
Microsoft Office Excel cannot access the file 'C:\Users\RAJENDRAN\Desktop\clientstatement2/8/2014.xls'. There are several possible reasons:

• The file name or path does not exist.
• The file is being used by another program.
• The workbook you are trying to save has the same name as a currently open workbook.
   
Thanks. It works.
   
I changed the 3rd line like 'var fileInfo=new FileInfo(..). Still get the same error.
   
Thanks.I got it with the following code:
// Cleanup
GC.Collect();
GC.WaitForPendingFinalizers();
ExcelApp.Quit();
Marshal.FinalReleaseComObject(ExcelApp);
GC.Collect();
GC.WaitForPendingFinalizers();
GC.Collect();
GC.WaitForPendingFinalizers();

To enable 'marshall', one should use:
using System.Runtime.InteropServices;
   
Thanks. It works.
   
Thanks. It solved my requirement.
   
As advised by you have already seen this link. And using that I tried in my code like:
//DateTime dateValue = new DateTime(2008, 6, 11);
//string v_d=dateValue.ToString("dddd");
//Console.WriteLine(dateValue.ToString("dddd")
I tried with the variable like: DateTime dateValue = new DateTime(v_DespatchDate);
It didnt work. The error is: Error 4 Argument '1': cannot convert from 'string' to 'long'.
I just wanted to know how that variable should be used.
Thank you.
   
Thanks. It worked. I used the 2 lines of yours.
if (shipping == "Not Eligible")
TB_Shipping.ForeColor = System.Drawing.Color.Red;
   
I removed 'Autopostback=true' and changed the following 2 lines like this:
var rb = document.getElementById("<%=Radiobuttonlist6.ClientID%>");
var panel1 = document.getElementById("<%=Panel1.ClientID%>");

This worked. Thanks.
   
This I used , not working:
<script type="text/javascript">
function Validate(Radiobuttonlist6) {

for (var i = 0; i < Radiobuttonlist6.rows.length; ++i) {

if (Radiobuttonlist6.rows[i].cells[0].firstChild.checked) {

if (Radiobuttonlist6.rows[i].cells[0].firstChild.value == "This") {
document.getElementById('Panel1').style.display = "none";
}
else
document.getElementById('Panel1').style.display = "block";
}

}

}

</script>
<asp:RadioButtonList ID="Radiobuttonlist6" onclick="Validate(this);" runat="server" xmlns:asp="#unknown"
RepeatDirection="Vertical" style=" margin-left:10px; margin-top:44px" >
<asp:listitem>This
<asp:listitem>That


<asp:panel id="Panel1" runat="server" width="33" style="border-style:groove; height:30px; background-color:Red; margin-top:73px" xmlns:asp="#unknown">


I changed certain things like to Radiobuttonlist6 etc
   
This I used (not working):
<script type = "text/javascript">
function Validate(rb, panel1) {
var rb = document.getElementById('Radiobuttonlist6');
var panel1 = document.getElementById('Panel1');
var rblist = rb.getElementsByTagName("input");
for (var i = 0; i < rblist.length; i++) {
if (Radiobuttonlist6list[i].checked) {
if (Radiobuttonlist6list[i].value == "this") {
panel1.style.display = "block";
}
else if (Radiobuttonlist6list[i].value == "that") {
panel1.style.display = "none";
}
}
}
}
</script>
<asp:RadioButtonList ID="Radiobuttonlist6" runat="server"
RepeatDirection="Vertical" AutoPostBack="true" onclick="Validate('Radiobuttonlist6','Panel1')" style=" margin-left:10px; margin-top:44px" >
<asp:listitem text="this" value="this">
<asp:listitem text="that" value="that">

<asp:Panel ID="Panel1" runat="server" Width="33" style=" border-style:groove; height:30px; background-color:Red; margin-top:73px">


protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
this.Panel1.Style.Add("display", "none");
//this.Radiobuttonlist6.Attributes.Add("Checked", "Validate()");
}
   
Using your guidance, I apllied like this but doesnt work. At certain lines I changed panel to Panel1 and rb to Radiobuttonlist6.

<script type = "text/javascript">
function Validate(rb, panel1) {
var rb = document.getElementById('Radiobuttonlist6');
var panel1 = document.getElementById('Panel1');
var rblist = rb.getElementsByTagName("input");
for (var i = 0; i < rblist.length; i++) {
if (Radiobuttonlist6list[i].checked) {
if (Radiobuttonlist6list[i].value == "this") {
panel1.style.display = "block";
}
else if (Radiobuttonlist6list[i].value == "that") {
panel1.style.display = "none";
}
}
}
}
</script>
<asp:RadioButtonList ID="Radiobuttonlist6" runat="server"
RepeatDirection="Vertical" AutoPostBack="true" onclick="Validate('Radiobuttonlist6','Panel1')" style=" margin-left:10px; margin-top:44px" >
<asp:listitem text="this" value="this" xmlns:asp="#unknown">
<asp:listitem text="that" value="that" xmlns:asp="#unknown">

<asp:Panel ID="Panel1" runat="server" Width="33" style=" border-style:groove; height:30px; background-color:Red; margin-top:73px">


code behind:
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
this.Panel1.Style.Add("display", "none");
this.Radiobuttonlist6.Attributes.Add("Checked", "Validate()");
   
Previously, for Checkbox we use '.checked' and 'onClick' in client side. Like that what is for RBL6. In RBL6 , I have 2 items (a,b). If 'a' is selected I want to show 'Panel1'. If 'b' is selected I want to hide 'Panel1'. This Panel1 is in separate <div>.I used the following code :
<script type="text/javascript" language="javascript">
function ShowAddressOrGuestPanel() {

if (document.getElementById('<% = Radiobuttonlist6.ClientID %>').checked == 'a')
document.getElementById('<% = Panel1.ClientID %>').style.display = "block";
else
document.getElementById('<% =Panel1.ClientID %>').style.display = "none";
}
</script

this.Radiobuttonlist6.Attributes.Add("onClick", "ShowAddressOrGuestPanel()");
   
Well. Now it works. It was my mistake as I didnt remove a bracket. Thank you for your support.
   
Well. I used the line 'document.getElementById('<% = RBL6.ClientID %>').style.display = "block";'
It works. Thanks. But if I use:
if (document.getElementById('<% = MyCheckBox.ClientID %>').checked == true)
document.getElementById('<% = RBL6.ClientID %>').style.display = "block";
else
document.getElementById('<% = RBL6.ClientID %>').style.display = "none";

}
it is not working. I hope something has to be done at 'if (document.getElementById('<% = MyCheckBox.ClientID %>').checked == true)' with regard to '.checked'.
   
As told by you, I did. Not working. I did like this;
<script type="text/javascript" language="javascript">
function ShowRBL6() {
document.getElementById("RBL6").style.display = "";
}
</script>

protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
this.RBL6.Style.Add("display", "none");
this.MyCheckBox.Attributes.Add("onClick", "ShowRBL6()");

}