Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: C#3.0 ASP.NET
Hi all,
 
I am using a web service in my project and while I am debugging it there are no errors.
It builds succesfully, but when I clinck any button to bring data from the database it shows the following error:
 
Error:
"client found response content type of text/html charset=utf-8 but expected text/xml"
I have searched in Google to solve this error but to no use.
So can anyone suggest me how to go about solving this error.
 
Thanks in advance!
Posted 27-Feb-11 22:21pm
Edited 27-Feb-11 22:28pm
v3
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

Try using a tool like Fiddler to debug information being sent across the wire to and fro the web service.
 
This looks like something to do with the way the request / response is being generated.
  Permalink  
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 2

  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 520
1 Maciej Los 290
2 Richard MacCutchan 265
3 BillWoodruff 265
4 Suraj Sahoo | Coding Passion 155
0 OriginalGriff 8,764
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 7,437
2 DamithSL 5,639
3 Maciej Los 5,279
4 Manas Bhardwaj 4,986


Advertise | Privacy | Mobile
Web01 | 2.8.1411028.1 | Last Updated 28 Feb 2011
Copyright © CodeProject, 1999-2014
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100