Click here to Skip to main content
15,917,061 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
See more:
Hello all !!!

My asp.net menu control is not working in google crome although it is working fine in firefox.

When the page loads for the first time the Dot net Menu is not showing anything, however, when i click on the home in the flash menu, the page loads and then the dot net menu is working properly. Please check the following link.

http://www.geetamatarudraksh.com/

please suggest some remedies ..
Posted
Updated 3-Nov-11 4:12am
v2

Try this Code In Master Page Load Event..

<pre lang="c#">
  protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
            #region  Code for Google Chrome Menu Control Working
            if (Request.UserAgent.IndexOf("AppleWebKit") > 0)
            {
                Request.Browser.Adapters.Clear();
            }
           


    }
 
Share this answer
 
You do well with the master page menu control in the run javascript or html
 
Share this answer
 
What does not working mean? Doesn't display \ render correctly, sub menus aren't displayed, whay?

I suspect it's not displaying sub menus when you hover over it? If so, use the javascript console to see if there are any errors

http://stackoverflow.com/questions/66420/how-do-you-launch-the-javascript-debugger-in-google-chrome[^]

If not, edit your existing question and add more detail
 
Share this answer
 
Comments
abhishekagrwl25 3-Nov-11 4:47am    
when the page loads for the first time the Dot net Menu is not showing anything
however When i click on the home in the flash menu , page loads and then the dot net menu is working properly. please check the following link.

http://www.geetamatarudraksh.com/

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900