Click here to Skip to main content
14,840,384 members
Please Sign up or sign in to vote.
4.00/5 (1 vote)
See more:
Hello friends..
I have made one website..and working successfully on my server.but the problem is when i installed same website on client machine on his server then its working properly but not generating crystal report and giving me error like no records found..
I reinstalled visual studio on client machine..i have installed same version of sql and visual studio on client side which i m using on my server..but still not working it..please give me solution of it...its urgent..
Thanks in advance...
Posted
Comments
Nandakishore G N 31-Jan-13 0:58am
   
check whether there is the crystal reports installed or not..generally, crystal reports are not used in websites. because, many web hosters does not have the support to the crystal reports since it is third party tool.
Aysha Patel 31-Jan-13 1:14am
   
I have already installed crystal reports..and we not using third party control..
Nandakishore G N 31-Jan-13 1:22am
   
have you verified the tables and its value...if you are binding using dataset try to verify it again. uid and pwd may be the reason.
Aysha Patel 31-Jan-13 1:29am
   
yes i have cheked it..correct password and uid
Nandakishore G N 31-Jan-13 1:32am
   
is it populating the dataset..verify in the ssms or in the debugging mode..whether the data is getting populating or not?

Please tell me error Number in Hex Format .

or Install

Crystal report runtime in Client end .

VB
"CRRedist2008_x86.msi" (for 32bit)

 http://resources.businessobjects.com/support/downloads/redistributables/vs_2008/redist/x86/CRRedist2008_x86.msi



"CRRedist2008_x64.msi" (for 64bit)

http://resources.businessobjects.com/support/downloads/redistributables/vs_2008/redist/x64/CRRedist2008_x64.msi


Please try it will resolve your issue you can find Crytal report runtime of vs 2010 , vs 2008 but on client end the above will be okay.
   
Comments
Aysha Patel 31-Jan-13 5:08am
   
should i have to make any change in web config too???
You just copy all the crystal reports from project file and paste into bin->debug->x86 and paste here.The crystal report will work.
   
Comments
Aysha Patel 31-Jan-13 5:03am
   
i didnt get your answer ...can u please elabrote it...because i have 35 crystal reports in my website..
Balamurugan1989 31-Jan-13 5:12am
   
Open your project file in that you will be having crystal reports copy all your crystal reports and paste in your debug->x86.It will work...
Aysha Patel 31-Jan-13 5:28am
   
there is no such debuge->x86 in my project...
Balamurugan1989 31-Jan-13 6:08am
   
coul u sen ur project file......

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
Top Experts
Last 24hrsThis month



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900