Click here to Skip to main content
15,919,028 members
Please Sign up or sign in to vote.
2.50/5 (2 votes)
See more:
configuration.yml

Ruby
development:
  email_delivery:
    delivery_method: :smtp
    smtp_settings:
     #tls: true
      #enable_starttls_auto: true
      openssl_verify_mode: 'none'
      address: "domain name"
      port: 25
      authentication: :login
      domain: 'mail domail name'
      user_name: 'mail id'
      password: 'pwd'


this code use to for the following error occurs

An error occurred while sending mail (SSL_connect returned=1 errno=0 state=SSLv2/v3 read server hello A: unknown protocol)

--------------------------------------------------------------------------------
Ruby
 development:
   email_delivery:
     delivery_method: :smtp
     smtp_settings:
#       tls: true
#       enable_starttls_auto: true
       openssl_verify_mode: 'none'
       address: "domain name"
       port: 587
       authentication: :login
       domain: 'mail domail name'
       user_name: 'mail id'
       password: 'pwd'

this code use to for the following error occurs

An error occurred while sending mail (No connection could be made because the target machine actively refused it. - connect(2))

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ruby
 development:
   email_delivery:
     delivery_method: :async_smtp
     smtp_settings:
#       tls: true
#       enable_starttls_auto: true
       openssl_verify_mode: 'none'
       address: "domain name"
       port: 25
       authentication: :login
       domain: 'mail domail name'
       user_name: 'mail id'
       password: 'pwd'

no error occurs but still not received mail on the user.
--------------------------------------------------------------


Ruby
development:
   email_delivery:
     delivery_method: :smtp
     smtp_settings:
#       tls: true
#       enable_starttls_auto: true
       openssl_verify_mode: 'none'
       address: "domain name"
       port: 25
       authentication: :login
       domain: 'mail domail name'
       user_name: 'mail id'
       password: 'pwd'


this code to use redmine version 2.2.3 to use work with fine. but version 2.3.0 to use not working now.


please help me am two day search not solve this problems.
Posted
Updated 15-Apr-13 3:29am
v2

1 solution

http://www.redmine.org/boards/1/topics/37402?r=37423[^]


VB
enable_starttls_auto: false
openssl_verify_mode: 'none'


change to code to solve this problem. now working is fine.
 
Share this answer
 

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900