Click here to Skip to main content
15,569,696 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
See more:
I have .aspx page. I set an image background for its heater part. I ca view the image background in the .aspx design view. However, when it is run on IE, the image background does not display. How can this be figure out? Thanks.
Posted
Comments
Thomas Daniels 5-Feb-14 12:59pm    
Can you show your code please?
[no name] 5-Feb-14 13:23pm    
See the related below. I can view the background image on Design View. Thanks.
<style>
#header {
color: Purple;
height: 60px;
width: 660px;
overflow-y: hidden;
background: #fff url("../Images/MetroBackgound.png" />);
}
</style>

<div id="header" dojotype="dijit.layout.ContentPane" region="top">
<tr>

Locate A Route's Point or Segment


</tr>
<tr>
<td cospan="3" style="border-bottom: olive thick solid; height:20px; ">
<table style="width:100%;" >
<%--
WMATA GIS Application
--%>
<td style="width:90%; padding-left:10px;align:left;padding-top:0px">
<asp:Label ID="LabelHeader2" runat="server" Text="WMATA GIS Application"
style="color: #0033CC" >
</td>
<td style="height: 20px; width: 25px; padding-right:5px; padding-top:0px; align:right">
<asp:HyperLink ID="HyperLink3" Text="Help"
ToolTip = "How to Use Procedure"
href="PDFs/Editor.pdf" runat="server" >

</td>
</table>
</td>
</tr>
</div>
[no name] 5-Feb-14 13:25pm    
Just detected the problem - there is an extra /> in the url block. Thanks.

1 solution

Prob. solved - see my comment above.
 
Share this answer
 

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900