Click here to Skip to main content
15,846,571 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
i uploaded my website 'http://payroll.precisetech.ca/'

it works but when i click on any button then it throws error

Sorry, an error occurred while processing your request.

why ? these buttons are connected to database but it works on local host not on website. I followed guides and tutorials but still problem.

web.config


XML
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--
  For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=152368
  -->
<configuration>
  <connectionStrings>
    <add name="ApplicationServices" connectionString="Data Source=sql2104.shared-servers.com,1087;Initial Catalog=precise_a1;User ID=precise_a1;Password=*****" providerName="System.Data.SqlClient" />
    <add name="a1ConnectionString" connectionString="Data Source=sql2104.shared-servers.com,1087;Initial Catalog=precise_a1;User ID=precise_a1;Password=****" providerName="System.Data.SqlClient" />
    <add name="a1ConnectionString1" connectionString="Data Source=sql2104.shared-servers.com,1087;Initial Catalog=precise_a1;User ID=precise_a1;Password=*****" providerName="System.Data.SqlClient" />
  </connectionStrings>
  <appSettings>
    <add key="webpages:Version" value="1.0.0.0" />
    <add key="ClientValidationEnabled" value="true" />
    <add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true" />
  </appSettings>
  <system.web>
    <sessionState timeout="90" />
    <compilation debug="true" targetFramework="4.0">
      <assemblies>
        <add assembly="System.Web.Abstractions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
        <add assembly="System.Web.Helpers, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
        <add assembly="System.Web.Routing, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
        <add assembly="System.Web.Mvc, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
        <add assembly="System.Web.WebPages, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
      </assemblies>
    </compilation>
    <authentication mode="Forms">
      <forms loginUrl="~/Account/LogOn" timeout="2880" />
    </authentication>
    <membership>
      <providers>
        <clear />
        <add name="AspNetSqlMembershipProvider" type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider" connectionStringName="ApplicationServices" enablePasswordRetrieval="false" enablePasswordReset="true" requiresQuestionAndAnswer="false" requiresUniqueEmail="false" maxInvalidPasswordAttempts="5" minRequiredPasswordLength="6" minRequiredNonalphanumericCharacters="0" passwordAttemptWindow="10" applicationName="/" />
      </providers>
    </membership>
    <profile>
      <providers>
        <clear />
        <add name="AspNetSqlProfileProvider" type="System.Web.Profile.SqlProfileProvider" connectionStringName="ApplicationServices" applicationName="/" />
      </providers>
    </profile>
    <roleManager enabled="false">
      <providers>
        <clear />
        <add name="AspNetSqlRoleProvider" type="System.Web.Security.SqlRoleProvider" connectionStringName="ApplicationServices" applicationName="/" />
        <add name="AspNetWindowsTokenRoleProvider" type="System.Web.Security.WindowsTokenRoleProvider" applicationName="/" />
      </providers>
    </roleManager>
    <pages>
      <namespaces>
        <add namespace="System.Web.Helpers" />
        <add namespace="System.Web.Mvc" />
        <add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
        <add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
        <add namespace="System.Web.Routing" />
        <add namespace="System.Web.WebPages" />
        <add namespace="GridMvc" />
      </namespaces>
    </pages>
  </system.web>
  <system.webServer>
    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
    <modules runAllManagedModulesForAllRequests="true" />
     <directoryBrowse enabled="false" />
        <defaultDocument>
            <files>
                <clear />
                <add value="Default.aspx" />
                <add value="Default.asp" />
                <add value="Default.htm" />
                <add value="index.aspx" />
                <add value="index.asp" />
                <add value="index.htm" />
                <add value="index.php" />
            </files>
        </defaultDocument>
  </system.webServer>
  <runtime>
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
        <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
      </dependentAssembly>
    </assemblyBinding>
  </runtime>
</configuration>



i followed this 

http://www.websitepanel.net/documentation/users-guide/sql-server-databases/

http://www.mochasupport.com/kayako/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=568&ratingconfirm=1
Posted
Comments
thatraja 12-Feb-14 3:22am    
Remove the login information(including server, db details) from your question. Don't do that again.
Hunain Hafeez 12-Feb-14 3:27am    
sorry, what ?

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900