Click here to Skip to main content
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.
See more: SSRS
Hi ,
 
i created one report , when i build this report it is working fine.
when i am trying to deploy the report then it is asking username and password. even though i given username and password it is not working?
 
how can i overcome this problem?
Posted 8-Dec-12 21:39pm
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 1

This is a deployment & configuration part in SSRS . You need to use the shared datasource from the Report Server. It will then not ask for username and password.
 
http://sql-bi-dev.blogspot.in/2010/07/creating-shared-data-source-in-ssrs.html[^]
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms155845.aspx[^]
 
In case of any issues , get the configuration help from the Report Server administrator
  Permalink  
Rate this: bad
good
Please Sign up or sign in to vote.

Solution 2

Hi ,
 
i have seen ur URL , i also create the report as similer to URL given by you. but still the same problem is generated i.e it is asking username and password.
  Permalink  

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)

  Print Answers RSS
0 OriginalGriff 476
1 Sergey Alexandrovich Kryukov 200
2 CHill60 195
3 TheRealSteveJudge 120
4 F-ES Sitecore 120
0 Sergey Alexandrovich Kryukov 9,061
1 OriginalGriff 7,920
2 Peter Leow 4,774
3 Kornfeld Eliyahu Peter 3,210
4 Maciej Los 2,176


Advertise | Privacy | Mobile
Web01 | 2.8.150327.1 | Last Updated 9 Dec 2012
Copyright © CodeProject, 1999-2015
All Rights Reserved. Terms of Service
Layout: fixed | fluid

CodeProject, 503-250 Ferrand Drive Toronto Ontario, M3C 3G8 Canada +1 416-849-8900 x 100