Click here to Skip to main content
15,074,377 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
See more:
I have a web application in which i am using the crystal report when i published the project the reports pages shows blank pages instead of reports , I have asked from the hosting provider they have crystal report Crystal Report.Net Framework4 version 13.0.1220" and on my machine i have these item installed

1-SAP Crystal report version for visual studio 2010 -> version 10.0.0.99
2-SAP crystal report runtime engine for .NEt framework 4(64 bit) ->version 10.0.099
3-Sap crystal report version for visual studio ->version 13.0.10.1385
4-Sap crystal report runtime engine for .NET framework 4 ->13.0.13.1597


but locally all things are going smooth and i am seeing the report?
any one can help me out thanks in advance for your time and consideration .

What I have tried:

I have placed the aspnet_client folder into the root of my published application and i have checked that it contains C:\inetpub\wwwroot\aspnet_client\system_web\4_0_30319\crystalreportviewers13 all the JS and other stuff, but still i am seeing the blank page, I also have change the report properties from Build Action --->Content and Copy to output directory to --->copy always still seeing the blank page ?
but locally all things are going smooth and i am seeing the report?
Posted

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)




CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900